Super Parinti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Concurs "Cadouri handmade"

+10
vanilla_baby
ileana
SuperbParinte
madimih
mtl
libra
AndreEa
Lore
Zana Mica
Admin
14 participanți

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

Concurs "Cadouri handmade" Empty Concurs "Cadouri handmade"

Mesaj  Admin Mier Dec 16, 2009 5:36 am

Dragi membri,
Se apropie Craciunul cu pasi repezi si cu totii am inceput sa pregatim darurile pentru cei dragi.De aceea va propunem urmatorul concurs:darurile facute manual, in casa, de noi sau impreuna cu copii:

- postati o descrierere a obiectului si metodei de fabricatie insotita de imagini cu produsul finit si,daca este posibil, cu procesul de creatie.

Se pot posta creatiile pana in ziua de 24 Decembrie 2009, in ziua de 25 vom incepe votarea ce se va incheia pe 30 Decembrie 2009.

Pot participa toti membrii inscrisi in comunitatea Super Parinti.

Premiul consta intr-un POUCH (babycarrier tip esarfa, sling fix, fara inele, se confectioneaza in functie de masurile mamei, din materiale organice) oferit cu generozitate de catre [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
in valoare de 100 ron.

Bafta tuturor!

Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Feb 15, 2010 6:24 pm, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

https://super-parinti.forumgratuit.ro

Sus In jos

Concurs "Cadouri handmade" Empty Re: Concurs "Cadouri handmade"

Mesaj  Zana Mica Joi Dec 17, 2009 2:22 am

Wow!Ce concurs frumos si ce premiu exceptional!Din pacate nu am pozat ce am facut,a se citi tricotat, pana acum asa ca urmatoarele lucrari le postez zilele astea.O pun pe zana sa ma pozeze =))
Zana Mica
Zana Mica

Leu Localizare : Bucuresti via Brasov
Stare de spirit : Mamiceasca

http://www.basmepentrumaria.blogspot.com

Sus In jos

Concurs "Cadouri handmade" Empty Sambete plecati din viata mea

Mesaj  Lore Joi Dec 17, 2009 7:41 am

Eu am deja un pouch si nu l-a7 da pe nimic, e indispensabil.

Nu concurez ca2i nv ati avea sanse in fata talentului meu innascut( a se citi: nu pot incarca poze de pe mobil) :D

imi place ca se poate castiga si oferi cuiva drag. O 7uper idee
Lore
Lore

Rac

http://www.luthelo.ro

Sus In jos

Mesaj  AndreEa Joi Dec 17, 2009 9:46 am

frumoasa idee :)
nici noi nu ne bagam ca nici nu stiu ce as putea arata Concurs "Cadouri handmade" 481197
succes!!!
AndreEa
AndreEa

Balanta Localizare : Brad/Timisoara

http://bijuteriihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  libra Joi Dec 17, 2009 11:43 am

Nu sunt nici eu cea mai potrivita sa concurez dar macar sparg gheata.
Din zecile de porcariute facute de mine am poze numai cu 2, iar una e numai 50% facuta de mine.
Anca. Anca e facuta 100% de mine din carpe vechi, fara tipar si mie imi e draga asa urata cum e.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Parul e evident lana galbena, prins cu o cusatura pe mijloc si fixat de diadema ( din prosop de frotir). Diadema, si mansetele de la maini si ghetute sunt din prosop de frotir alb ca blana mi se terminase Concurs "Cadouri handmade" 481197 iar vata e buna la altele. Fata, mainile si urechile sunt din dres de culoare deschisa ( nu pot aproxima cati "deni" sa fi avut Concurs "Cadouri handmade" 481197 dar erau finuti tare). Urechile le-am facut dintr-un nod micut si astfel chiar seamana a urechi cu pavilionul tuguiat and all. Revin maine cu detalii close-up. Mainile sunt tot un nod. Am taiat un crac Concurs "Cadouri handmade" 481197 si cilindrul obtinut l-am inodat la mijloc ca sa para doua manute impreunate.
Papuceii si manecile sunt din velur vechi, verde. Iar restul costumului dintr-o bluza rosie vai de steaua ei de rapciugoasa Concurs "Cadouri handmade" 481197 . Ochii? Evident margele. Ca sa nu omit nimic am mai folosit un ac, ata, foarfeca si 2 discuri demachiante cu care am umplut capul ca fata sa aiba un aspect tanar fara riduri cocoloase Concurs "Cadouri handmade" 481197 .
libra
libra

Stare de spirit : :)

http://www.sotiesimama.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj  mtl Joi Dec 17, 2009 1:09 pm

Super idee! Concurs "Cadouri handmade" 74850 Vreau sa cred ca miscarea asta slabuta se datoreaza faptului ca lansarea concursului a fost facuta de foarte putin timp! Concurs "Cadouri handmade" 481197
Andreea, tu de ce nu participi?
Spur mami Concurs "Cadouri handmade" 420573 Concurs "Cadouri handmade" 877379 (iti sunt datoare cu niste fotografii Concurs "Cadouri handmade" 782351 ) pouch-ul asta cand vei reusi sa-l mai faci?
Nu stiu cu ce as putea sa particip la concurs?! Eu in afara de faptul ca i-am tricotat printzesei mele (special pentru sarbatori), nu am productii proprii handmade! Daca sunt admise tricotajele, atunci ma inscriu! Astept raspuns de la admin.
mtl
mtl

Gemeni Localizare : City of MTL

Sus In jos

Concurs "Cadouri handmade" Empty Sambete plecati din viata mea

Mesaj  Lore Joi Dec 17, 2009 2:44 pm

Meena, sigur ca e ok! Concurs "Cadouri handmade" 420573
Lore
Lore

Rac

http://www.luthelo.ro

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Dec 17, 2009 9:59 pm

meena a scris: Eu in afara de faptul ca i-am tricotat printzesei mele (special pentru sarbatori), nu am productii proprii handmade! Daca sunt admise tricotajele, atunci ma inscriu! Astept raspuns de la admin.
Este admisa orice fel de lucrare (tricotaje,picturi,felicitari,bijuterii,decoratiuni,etc)atata timp cat este creata de voi sau de copii vostri.
Admin
Admin
Admin

https://super-parinti.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  madimih Vin Dec 18, 2009 2:55 am

N-am apucat sa fotografiez toate "creatiile", va prezint doar doua. Anul asta am facut magneti personalizati, cusuti pe etamina. Revin si cu ramele foto cusute pe etamina, lucrate pentru nasii lui David.

Mentiune: nu particip la concurs. Mi-as dori mult si un pouch de la Spur, dar simt ca, in cazul in care as castiga, l-as "fura" cuiva care chiar are nevoie de el. Eu am acum cam toate tipurile de carrier. Postez doar ca sa ma laud Concurs "Cadouri handmade" 481197
madimih
madimih
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj  mtl Vin Dec 18, 2009 3:28 am

Asta este creatia tricotata despre care vorbeam Concurs "Cadouri handmade" 481197 Nu e mare lucru, dar sunt facute cu multa dragoste pentru printzesa mea. Nu am mai tricotat din vremea scolii, de la orele de ATP Concurs "Cadouri handmade" 481197 Prea multe detalii despre procesul tehnologic, nu am sa dau. La confectionarea degetelului de la manusi, am fost secondata telefonic de bunica! Concurs "Cadouri handmade" 481197
Acelasi "set" l-am tricotat pe galben si e in lucru unu pe roz.
mtl
mtl

Sus In jos

Mesaj  AndreEa Vin Dec 18, 2009 8:53 am

foarte frumos setul meena!felicitari Concurs "Cadouri handmade" 420573
cred ca ptr iarna viitoare am sa-i fac ceva printesei doar ca trebuie sa-mi aduc si eu aminte cum se tricoteaza ca nici eu nu am mai tricotat din generala Concurs "Cadouri handmade" 481197 Concurs "Cadouri handmade" 481197 Concurs "Cadouri handmade" 481197
AndreEa
AndreEa

Balanta Localizare : Brad/Timisoara

http://bijuteriihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  mtl Vin Dec 18, 2009 11:14 am

multumesc Andreea! Concurs "Cadouri handmade" 420573
Concurs "Cadouri handmade" 481197 inceputul a fost mai greu. pana mi-am dat drumul Concurs "Cadouri handmade" 481197
mtl
mtl

Sus In jos

Mesaj  libra Vin Dec 18, 2009 1:20 pm

Aaaa, deci... wow! Ce magneti super-hiper originali si nemaipomenit de frumosi. Chiar sunt geniali cu detaliile alea de Craciun m-ai inebunit madimih. Eu vreau detalii, chiar si pe privat. Cum as putea sa ii fac si eu ceva dragut lui Lucas. Daca le vedeam din timp le faceam la cei dragi asa ceva.
Cat despre manusile meenei sunt superbe. Tot setul e superb dar manusile parca arata extra-grija aia ca totul sa fie complet si calduros pana in varful ungiilor Concurs "Cadouri handmade" 420573 . Cand completezi setul cu niste sosete sau botosei?
Sa nu radeti de mine dar la ce ziceti voi tricotat cred ca eu zic impletit Concurs "Cadouri handmade" 481197 ... dar pare sa fie tot una. Concurs "Cadouri handmade" 481197
libra
libra

Sus In jos

Mesaj  mtl Vin Dec 18, 2009 3:47 pm

libra Concurs "Cadouri handmade" 420573 multumim! Avem si botosei, dar aceia nu sunt "opera" mea, sunt facuti de buni. Asa ca, nu i-am postat aici! Concurs "Cadouri handmade" 481197
mtl
mtl

Sus In jos

Mesaj  Zana Mica Sam Dec 19, 2009 1:52 am

Nu pot ajunge la nivelul meenei Concurs "Cadouri handmade" 300352 dar e cadoul meu pentru zana mea mica, stau prost cu timpul dar o sa fac si un fular zilele astea Concurs "Cadouri handmade" 7192
Manusi fulg de nea Concurs "Cadouri handmade" 420573

Necesar
Fabricatia
Produsul final
Sunt fara degete pentru ca la celelalte manusi am vazut ca o deranjeaza degetul,incearca sa si l scoata Concurs "Cadouri handmade" 481197
Felicitari tuturor fetelor am vazut lucruri minunate!!!!!!!!!!! Concurs "Cadouri handmade" 420573 Concurs "Cadouri handmade" 420573
Zana Mica
Zana Mica

Sus In jos

Mesaj  mtl Sam Dec 19, 2009 2:14 am

Superbe manusile! Fulgul de nea e de efect! Am sa incerc si eu la urmatoarea pereche, pe care am sa o fac simpla, fara opturi.
La noi, fara deget (avem si din acelea fara deget), nu stau mai mult de 1 minut pe manute Concurs "Cadouri handmade" 300352
Eu nu am fost inspirata sa "imortalizez" procesul tehnologic Concurs "Cadouri handmade" 782351
mtl
mtl

Sus In jos

Mesaj  SuperbParinte Sam Dec 19, 2009 2:20 am

Wow ce lucrusoare frumoase!!!!!!

Cred ca trebuie sa faceti un MamiShop, eu sunt prima clienta Concurs "Cadouri handmade" 481197

SuperbParinte

Sus In jos

Mesaj  Zana Mica Sam Dec 19, 2009 3:00 am

SuperbParinte a scris:Wow ce lucrusoare frumoase!!!!!!

Cred ca trebuie sa faceti un MamiShop, eu sunt prima clienta Concurs "Cadouri handmade" 481197

Concurs "Cadouri handmade" 12583 Buna idee SP!E de tinut minte Concurs "Cadouri handmade" 74850
Zana Mica
Zana Mica

Sus In jos

Mesaj  ileana Sam Dec 19, 2009 3:10 am

desene pt dulapurile Maiei- voi mai face si altele cand voi avea timp...si undeva in secolul asta voi ajunge si la dulapurile lui Luca... Concurs "Cadouri handmade" 173609
am fost super fericita cand am vazut reactia lor- Maia topaia iar Luca ni le tot arata cu degetul- ca de erau ceva nou!
ileana
ileana

Sagetator Localizare : Mogosoaia-Bucuresti

http://ileana-oancea.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  madimih Sam Dec 19, 2009 3:20 am

libra a scris:Aaaa, deci... wow! Ce magneti super-hiper originali si nemaipomenit de frumosi. Chiar sunt geniali cu detaliile alea de Craciun m-ai inebunit madimih. Eu vreau detalii, chiar si pe privat. Cum as putea sa ii fac si eu ceva dragut lui Lucas. Daca le vedeam din timp le faceam la cei dragi asa ceva.
libra, sunt lucrate in punct de cruce. modelele le-am adaptat din revistele "Lucru de mana" sau de pe net. Sau pur si simplu le-am inventat. Am multe reviste cu lucru in punct de cruce. Din pacate n-am timp sa lucrez prea mult pentru ca e destul de periculos cu acele in preajma lui David. Cand o sa mai creasca se schimba povestea.
Daca vrei, da-mi un nume si-ti fac o diagrama sa-ti cosi singura.
Eu am folosit: etamina, fir de bumbac, banda dublu adeziva si banda magnetica. Daca nu gasesti ce-ti trebuie, poti sa schimbi utilizarea, sa faci, de exemplu, etichete. Eu voiam sa fac initial prosoape personalizate, dar n-am gasit din acelea cu banda de brodat. Merge insa sa cosi banda de etamina cu model pe un prosop.
Luni sau marti definitivez ramele foto, care-s ceva mai complicate. Daca v-au placut magnetii, atunci ramele va vor lasa fara cuvinte Concurs "Cadouri handmade" 481197 Observati modestia
madimih
madimih
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj  ileana Sam Dec 19, 2009 4:32 am

si off contest, pt ca are sub 18 ani Concurs "Cadouri handmade" 481197 , prezint si operele maiei- scrisori pt mosu':desene cu parintii si bunicii! intelege cine poate....

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ileana
ileana

Sus In jos

Mesaj  Zana Mica Sam Dec 19, 2009 4:58 am

Wow!!!!Ce opere de arta!La cele ale Maiei ma refer bineinteles Concurs "Cadouri handmade" 481197 Concurs "Cadouri handmade" 420573
Zana Mica
Zana Mica

Sus In jos

Mesaj  vanilla_baby Sam Dec 19, 2009 5:31 am

mai ce mamici talentate Concurs "Cadouri handmade" 420573
va urmarim cu drag
vanilla_baby
vanilla_baby

Pesti

Sus In jos

Mesaj  ileana Sam Dec 19, 2009 8:12 am

Draga Zana, sunt primele desene vag inteligibile ale Maiei (care pana acum cateva zile nu a fost deloc interesata de colorat! Concurs "Cadouri handmade" 481197 ) - dar imi dau seama ca daca s-ar fi putut inscrie ar fi batut de departe operele mamicii!
ileana
ileana

Sus In jos

Mesaj  libra Dum Dec 20, 2009 1:01 am

Hello! Madimih, si eu stiu sa cos goblenuri dar sa fac litere si modele, unele din imaginatie nu am incercat inca. Prosoape de care zici tu am vazut la o matusa pasionata de cusut. Noi am primit si o bavetica personalizata cusuta asa, dar are pe ea un pestisor, nu litere. Cand am mai mult timp am sa te sacai sa ma ajuti si pe mine sa ii fac lui L asa ceva. Abia astept ramele foto :D.
Meena, cu degetel facut pe comanda poate ar sta si L altfel nu ii sta degetelul inauntru. Nu il scoate el ci doar iese ca sunt lucrate "pe banda".
Crazy, lasa modestia deoparte ca sunt superbe. Si culoarea si fulgul... Craciun ce mai! Concurs "Cadouri handmade" 420573
libra
libra

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare