Super Parinti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza

+3
kokopelli
Zana Mica
gonzonici
7 participanți

In jos

Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza Empty Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza

Mesaj  gonzonici Sam Feb 27, 2010 6:13 am

Eu ma numar printre una din persoanele care am neglijat dantura o bucata buna de vreme si regret. Avand s un fond genetic predispus, sufar acum de o gingivita care ma scoate din minti si m-ar interesa daca cineva a mai incercat ceva remedii naturiste cu success.
Sunt ochis si urechi Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza 420573

gonzonici

Sus In jos

Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza Empty Re: Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza

Mesaj  Zana Mica Sam Feb 27, 2010 6:40 am

Sora mea a avut aceeasi problema in urma unui tratament cu niste medicamente puternice.Dentista i-a recomandat Tantum Verde apa de gura cu care facea spalaturi bucale de trei ori pe zi.A functionat de minune.Sanatate multa Gonzo!
Zana Mica
Zana Mica

Leu Localizare : Bucuresti via Brasov
Stare de spirit : Mamiceasca

http://www.basmepentrumaria.blogspot.com

Sus In jos

Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza Empty Re: Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza

Mesaj  kokopelli Sam Feb 27, 2010 1:02 pm

Eu stiu ca si vitamina C ajuta foarte mult in acest caz ..in plus pe piata este o pasta de dinti : Paradontax , cred ca te-ar ajuta!
kokopelli
kokopelli

Sus In jos

Mesaj  gonzonici Lun Mar 01, 2010 9:45 am

Multumesc fetele. O sa incerc poate reusesc si eu sa scap.

gonzonici

Sus In jos

Mesaj  ibart Joi Mai 19, 2011 11:09 am

nu stiu unde a citit sotul meu ca uleiul de avocado face minuni pt gingivita si, in ciuda scepticismului meu, constat ca este eficient - gingiile nu mai sangereaza dupa spalarea dintilor si parca sunt mai tari.
uleiul se foloseste prin masaj usor pe gingii.
am postat aici pe forum - cred ca la topicul cu albirea dintilor - o reteta de pasta de dinti homemade cu ulei esential de cuisoare - si de asta sunt multumita!

ibart

Localizare : Bucuresti

http://sfatulzilei.info

Sus In jos

Mesaj  catalina_c Vin Mai 27, 2011 12:41 am

Stiu ca raspunsul vine tarziu. am si eu aceeasi problema, dar nu din cauza ca mi-am neglijat dintii, a inceput acum mai multi ani si s-a accentuat dupa nasterea copiilor. parodontaxul a fost apa de ploaie, fara nici un rezltat. acum ma spal cu lacalut, care este bun, sangerarile nu mai sunt abundente, dar nu au incetat.
catalina_c
catalina_c

Varsator Localizare : langa Bucuresti
Stare de spirit : foarte buna

Sus In jos

Mesaj  geta Vin Mai 27, 2011 12:19 pm

Da, pasta de dinti Lacalut este foarte buna, albeste si dintii, si eu o folosesc din cind in cind dar, un tratament naturist foarte eficient pentru problemele gingiilor este masarea lor dimineata si seara cu ulei extravirgin de susan.
Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza 481197
geta
geta

Sus In jos

Mesaj  Lore Joi Iun 02, 2011 6:08 am

Despre masarea gingiilor ciisem intr-o carte veche. Pe langa ca se stimuleaza circulatia , de sub gingie mai ies si resturi de mancare. Asta pentru acei ce nu folosesc ata dentara.

Nu stiam de uleiul de susan ca este indicat. Chiar am in casa si as folosi. Unde ai citit despre asta si ce alte indicatii mai are in afara de spf si special pentru pielea sensibila.
Lore
Lore

Rac

http://www.luthelo.ro

Sus In jos

Mesaj  geta Dum Iun 05, 2011 5:33 am

Am citit in cartea mea de Ayurveda, o sa caut sa vad ce indicatii mai are si o sa-ti spun.
Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza 481197
geta
geta

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum