Homeopat in Bucuresti
3 participanți
Pagina 1 din 1
Homeopat in Bucuresti
Zana mica a avut pielonefrita si infectie urinara cu E coli la inceputul lunii.Am fost internate la Grigore Alexandrescu 10 zile si i au facut tratament cu ciprofloxacina intravenos.Acum facem tratament de continuare acasa cu Sumetrolim, Imunorezistan Junior, Extract de merisor si Extract de Iarba neagra. Nu intru mai mult in detalii pentru ca a fost groaznic.Trebuie sa repetam analizele saptamana viitoare si in cazul unei recidive intentionez sa merg la un homeopat bun pentru tratament. Pediatra zanei are si competente de homeopatie insa mi se pare sceptica pentru ca a speriat o episodul urat facut de zana si nu vreau sa insist.asa ca:
Imi puteti recomanda un homeopat bun in Bucuresti?Unul la care ati fost?
Multumesc si sanatate maxima tututoror!
Imi puteti recomanda un homeopat bun in Bucuresti?Unul la care ati fost?
Multumesc si sanatate maxima tututoror!
Re: Homeopat in Bucuresti
nu te pot ajuta cu homeopatul- ba chiar mi-ar placea sa aflu si eu de unul!
dar as vrea sa aflu cum ati descoperit infectia cu e-coli- ce simptome avea, daca avea- ce analiza ati facut...
.i-am facut si eu analizele lui Luca si pe langa o usoara anemie si lipsa de proteine (care ma uimesc pt ca Luca manaca f sanatos si bine....poate nu se asimileaza insa....)- are o mica infectie pe undeva- vsh e un pic crescut. dar nu prea stiu astia de la ce. am facut si sumarul de urina si coproparazitarul si sunt ok. orl e bine. ecografic e bine. mai asteptam o analiza de factor alergenic si daca iese si asta bine cred ca ajungem pe la un hematolog sa ne citeasca analizele mai bine...
eu una sunt destul de nedumerita si tare as vrea sa stiu cu ce ne luptam
am mai tot citit si eu si mi se pare ca rezultatele proaste ar putea iesi si de la anemie...
cine mai are idei sunt deschisa...
dar as vrea sa aflu cum ati descoperit infectia cu e-coli- ce simptome avea, daca avea- ce analiza ati facut...
.i-am facut si eu analizele lui Luca si pe langa o usoara anemie si lipsa de proteine (care ma uimesc pt ca Luca manaca f sanatos si bine....poate nu se asimileaza insa....)- are o mica infectie pe undeva- vsh e un pic crescut. dar nu prea stiu astia de la ce. am facut si sumarul de urina si coproparazitarul si sunt ok. orl e bine. ecografic e bine. mai asteptam o analiza de factor alergenic si daca iese si asta bine cred ca ajungem pe la un hematolog sa ne citeasca analizele mai bine...
eu una sunt destul de nedumerita si tare as vrea sa stiu cu ce ne luptam
am mai tot citit si eu si mi se pare ca rezultatele proaste ar putea iesi si de la anemie...
cine mai are idei sunt deschisa...
Re: Homeopat in Bucuresti
Acum o luna am observat ca uneori ii mirosea urina mai puternic, a amoniac.Pediatra a spus ca in lipsa altor simptome ar putea fi de la ceva din alimentatie.Apoi a facut brusc febra 40.Si nu scadea cu nimic sub 38,5. Eram la Brasov.Am fost acolo la 2 spitale.Peste tot diagnostic angina si respectivul antibiotic dupa ureche. In noaptea aia am plecat la Bucuresti si ne am oprit direct la Alexandrescu. M au sfatuit sa i fac o urocultura.Am refuzat internarea atunci ca i ar fi dat antibiotic oricum. A doua zi i am facut urocultura,sumarul,hemograma,electroforeza..La urocultura i a iesit E coli 125.000.I au facut ei si antibiograma dupa care i am hotarat ulterior tratamentul la internare.La sumar i au iesit 500 de leucocite.La hemograma vsh ul era pe tavan si sideremia la pamant.Acum ia si fier.Saptamana viitoare cand vom repeta analizele facem pe langa uroculura si hemoculura si coprocultura pt a elimina posibilitatea ca bacteria sa mai fie si pe altundeva.Cam asta e.Numai bine
homeopat
Buna, daca va trebuie un homeopat, va recomand sa luati legatura cu doctorita Angelica Noica de la Romar. Ea are si un site si un cabinet medical individual, dar este foarte aglomerat la cabinet. Cabinetul e la o policlinica undeva pe la Doamna Ghica, dar noi n-am putut astepta acolo cand am fost, era foarte multa lume. Face si presopunctura si acupunctura, noi am fost la dumneai tot pentru remedii homeopate pentru pitica. Ne-a dat multe sfaturi, mie mi-a placut de dumneaei, a stat de vorba cu noi mai mult de o ora. E putin cam ultra-religioasa pentru gusturile sotului meu, dar mie mi-a placut. :) Poate va ajuta. Am vorbit si de vaccinuri, de cresterea imunitatii, nu doar de subiectul care ne "ardea" pe noi.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
RamonaGabar
Subiecte similare
» Donez granule de chefir
» nutritia mamei care alapteaza
» ajutor umanitar pentru Andreea grivitei 359
» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» nutritia mamei care alapteaza
» ajutor umanitar pentru Andreea grivitei 359
» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Apr 08, 2020 9:28 am Scris de ykyb27
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
Mier Iul 06, 2016 10:54 pm Scris de Mariana09
» SCUTECE PENTRU COPII
Mier Feb 17, 2016 4:52 am Scris de anca.mihai
» Cursuri si activitati pentru copii
Lun Feb 08, 2016 12:31 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Confectionam martisoare cu Leo, Chit si Maggie
Lun Feb 08, 2016 12:30 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Torturi aniversare facute acasa ?
Sam Oct 24, 2015 12:11 am Scris de corinelu75
» Solutie pentru parinti ocupati
Dum Iun 14, 2015 6:42 pm Scris de adela28
» cursuri engleza si arte plastice timisoara
Mar Iun 02, 2015 8:57 pm Scris de adela28
» After School Adventures Timisoara
Lun Apr 20, 2015 7:43 pm Scris de adela28
» Coloreaza toata ziua
Sam Apr 04, 2015 3:39 am Scris de Mirela1980
» Invata sa canti la chitara -lectii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:31 am Scris de lectiichitara
» Meditatii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:30 am Scris de lectiichitara
» Tabara de vara pentru adolescenti la Escapade Adventure Park
Vin Ian 23, 2015 1:32 am Scris de ODumit
» Cu piticul in pat?
Mier Ian 21, 2015 1:33 am Scris de AnaA
» Cat timp trebuie sa alaptezi un bebelus?
Mar Ian 20, 2015 3:22 am Scris de avramescuioana
» Ateliere pentru toti copii
Joi Noi 13, 2014 1:09 am Scris de CUTE IDEA
» Vand leagan electronic de lux Primii Pasi L81
Vin Oct 10, 2014 10:51 pm Scris de AndaLogan
» De la oras la tara
Lun Aug 25, 2014 8:31 pm Scris de victoria323232
» Gauri in urechile fetitelor-barbarie sau conventie sociala?
Vin Mai 30, 2014 3:03 am Scris de ioanamaria9000
» Computerul in viata copilului
Vin Mai 30, 2014 3:00 am Scris de ioanamaria9000