Furby Jucarie inteligenta! Cadoul de Craciun! Vorbeste Engleza
Super Parinti :: Super Bazar :: Vanzari
Pagina 1 din 1
Furby Jucarie inteligenta! Cadoul de Craciun! Vorbeste Engleza
[...]
FURBY Jucarie Inteligenta Personaj electronic interactiv controlat de un microcomputer ce inglobeaza ultimele noutati ale tehnologiei jucariilor pe plan mondial. Capacitate de a-si schimba expresia fetei dupa diferite tipuri de stari emotionale: fericit, somnoros, mirat, speriat, trist.
Vorbeste cuvinte in limba engleza si scoate diferite sunete, canta si danseaza. Recunoaste vocea umana si executa diferite actiuni, in functie de comenzile primite
Poate fi un excelent prieten pentru invatarea limbii engleze de catre copilul dvs.Un mini-robot care poate aduce oricand zambetul pe buze copilului tau. Furby este foarte sensibil, isi da seama imediat daca este gadilat, mangaiat , imbratisat sau i se acopera ochii. Furby pot comunica intre ei!(prin bluetooth!)
Licitati daca doriti sa cumparati pt a primi datele mele de contact! orice comanda trebuie confirmata telefonic!!
Manualul de utilizare se poate gasi pe site(primul site in limba romana care apare cand dati o cautare pe google pt "furby").
Jucaria NU se expediaza in ambalajul original - Jucarie Demo - se prezinta in stare perfecta de functionare cat si estetica.
Costul transportului nu este inclus. Expedierea se face in aceeasi zi dupa incheierea licitatiei prin Fan Curier.
Plata se va face ramburs la ridicarea coletului
[...]
FURBY Jucarie Inteligenta Personaj electronic interactiv controlat de un microcomputer ce inglobeaza ultimele noutati ale tehnologiei jucariilor pe plan mondial. Capacitate de a-si schimba expresia fetei dupa diferite tipuri de stari emotionale: fericit, somnoros, mirat, speriat, trist.
Vorbeste cuvinte in limba engleza si scoate diferite sunete, canta si danseaza. Recunoaste vocea umana si executa diferite actiuni, in functie de comenzile primite
Poate fi un excelent prieten pentru invatarea limbii engleze de catre copilul dvs.Un mini-robot care poate aduce oricand zambetul pe buze copilului tau. Furby este foarte sensibil, isi da seama imediat daca este gadilat, mangaiat , imbratisat sau i se acopera ochii. Furby pot comunica intre ei!(prin bluetooth!)
Licitati daca doriti sa cumparati pt a primi datele mele de contact! orice comanda trebuie confirmata telefonic!!
Manualul de utilizare se poate gasi pe site(primul site in limba romana care apare cand dati o cautare pe google pt "furby").
Jucaria NU se expediaza in ambalajul original - Jucarie Demo - se prezinta in stare perfecta de functionare cat si estetica.
Costul transportului nu este inclus. Expedierea se face in aceeasi zi dupa incheierea licitatiei prin Fan Curier.
Plata se va face ramburs la ridicarea coletului
[...]
brogdan
Subiecte similare
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect
» cursuri engleza si arte plastice timisoara
» Cadourile de Craciun
» De Craciun: mancare traditionala sau orice altceva
» Cadourile de Craciun
» De Craciun: mancare traditionala sau orice altceva
Super Parinti :: Super Bazar :: Vanzari
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Apr 08, 2020 9:28 am Scris de ykyb27
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
Mier Iul 06, 2016 10:54 pm Scris de Mariana09
» SCUTECE PENTRU COPII
Mier Feb 17, 2016 4:52 am Scris de anca.mihai
» Cursuri si activitati pentru copii
Lun Feb 08, 2016 12:31 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Confectionam martisoare cu Leo, Chit si Maggie
Lun Feb 08, 2016 12:30 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Torturi aniversare facute acasa ?
Sam Oct 24, 2015 12:11 am Scris de corinelu75
» Solutie pentru parinti ocupati
Dum Iun 14, 2015 6:42 pm Scris de adela28
Mar Iun 02, 2015 8:57 pm Scris de adela28
» After School Adventures Timisoara
Lun Apr 20, 2015 7:43 pm Scris de adela28
» Coloreaza toata ziua
Sam Apr 04, 2015 3:39 am Scris de Mirela1980
» Invata sa canti la chitara -lectii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:31 am Scris de lectiichitara
» Meditatii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:30 am Scris de lectiichitara
» Tabara de vara pentru adolescenti la Escapade Adventure Park
Vin Ian 23, 2015 1:32 am Scris de ODumit
» Cu piticul in pat?
Mier Ian 21, 2015 1:33 am Scris de AnaA
» Cat timp trebuie sa alaptezi un bebelus?
Mar Ian 20, 2015 3:22 am Scris de avramescuioana
» Ateliere pentru toti copii
Joi Noi 13, 2014 1:09 am Scris de CUTE IDEA
» Vand leagan electronic de lux Primii Pasi L81
Vin Oct 10, 2014 10:51 pm Scris de AndaLogan
» De la oras la tara
Lun Aug 25, 2014 8:31 pm Scris de victoria323232
» Gauri in urechile fetitelor-barbarie sau conventie sociala?
Vin Mai 30, 2014 3:03 am Scris de ioanamaria9000
» Computerul in viata copilului
Vin Mai 30, 2014 3:00 am Scris de ioanamaria9000