Super Parinti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum ii tineti ocupati in vacanta?

+3
liza
moldo
diana2012
7 participanți

In jos

Cum ii tineti ocupati in vacanta? Empty Cum ii tineti ocupati in vacanta?

Mesaj  diana2012 Mier Iun 20, 2012 2:09 am

Buna!
A inceput vacanta si imi e frica sa-mi las fata singura cat stau eu la serviciu. In timpul scolii stiam ca dimineata isi facea lectiile, la pranz era la scoala si cand se intorcea de la scoala eu eram acasa. Acum ca nu o mai tine ceva atat de mult timp ocupata, ce sa fac? Cu ce sa-i ocup timpul? Nu vreau sa stea nici non-stop la calculator sau televizor.

diana2012

Sus In jos

Cum ii tineti ocupati in vacanta? Empty Re: Cum ii tineti ocupati in vacanta?

Mesaj  moldo Mier Iun 20, 2012 2:27 am

Trimite-o la bunici sau cheama bunicii la tine. De-abia ca te ajuta si cu treburile prin casa :D Imi aduc aminte ca parintii ma trimiteau si in tabere, ce ma mai distram. O colega de serviciu mi-a recomandat o Tabara de tenis, dar in cazul meu nu stie sa joace. O sa le dau un mail la da@tabaradetenis .ro sa vad daca primesc si “nepriceputi”, mi-ar placea sa practice un sport. O alta varianta ar fi sa o inscrii la niste cursuri: de ce e pasionata?

moldo

Sus In jos

Mesaj  liza Mier Iun 20, 2012 1:12 pm

Moldo, nu toti bunicii sunt disponibili. Unii au murit altii sunt prea ocupati ca sa aiba grija de nepoti.
Eu am un bebe de 6 luni si stau acasa si voi putea in acest fel sa ma ocup in vacanta si de cel mare de 4 ani. Dar pana cand voi sta acasa?!
Exista varianta gradinitei de vara pe care eu o iau in calcul cat mai pot. Cand vor merge copiii la scoala...hmm...va fi dificil.
liza
liza

Varsator Localizare : BAIA MARE
Stare de spirit : din ce in ce mai buna :)

http://proarmonia.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj  Onush Mier Iun 27, 2012 2:31 am

Nu ai zis cati ani are fetita ta, dupa program pare sa fie in ciclu gimnazial.

Majoritatea after-school-urilor au program de vacanta. Acum intrebarea este care e disponibilitatea ta financiara.
Altfel, poti incerca sa gasesti in vecini o doamna pensionara care sa se ocupe de ea pe perioada cat esti tu la serviciu.
Onush
Onush

Localizare : Piatra Neamt
Stare de spirit : Gica Contra

Sus In jos

Mesaj  diana2012 Joi Iul 05, 2012 1:29 am

Onush, fata mea are 8 ani. Ideea cu tabara mi se pare foarte ok, cred ca o s-o trimit. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, chiar m-au ajutat. Va pup

diana2012

Sus In jos

Mesaj  d@n@ Mier Feb 05, 2014 11:09 am

Ai mei s-au obisnuit cu jocuri educative. Oricum, cat mai putin calculator si TV

d@n@

Sus In jos

Mesaj  ancanegrescu Mier Apr 30, 2014 3:48 am

Poate sa imi zica cineva ce activitati educationale as putea incerca ca cel mic de 10 ani sa continue sa se dezvolte?

ancanegrescu

Sus In jos

Mesaj  ioanamaria9000 Joi Mai 08, 2014 2:54 am

eu il inscriu la diferite activitati extrascolare cum ar fi fotbal sau dansuri, si il mai trimit in tabere(scoli de vara)

ioanamaria9000

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum