Super Parinti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum mai e la cresa in ziua de azi?

+6
Zana Mica
marle
ileana
OargaDana
Ela
AndreEa
10 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Cum mai e la cresa in ziua de azi? Empty Cum mai e la cresa in ziua de azi?

Mesaj  AndreEa Sam Noi 07, 2009 11:58 pm

ma gandesc un pic cu teama, ca s-ar putea sa trebuiasca sa dau pitica la cresa dupa 2 ani...este o varianta "posibila" in cazul in care ne razgandim si nu mai facem un bebe Cum mai e la cresa in ziua de azi? 7192
aveti careva pitici la cresa?? cum e? e ok?
AndreEa
AndreEa

Balanta Localizare : Brad/Timisoara

http://bijuteriihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Cum mai e la cresa in ziua de azi? Empty Re: Cum mai e la cresa in ziua de azi?

Mesaj  Ela Dum Noi 08, 2009 8:20 am

draga mea, depinde de la oras, la oras, iar in Bucuresti chiar de la sector la sector. de ce? pt. ca sunt subventinate de primarii si depinde de bugete, de disponibilitatea primarilor de a cheltui bugetele pe investitii in crese, de sponsori (sunt acceptate si sponsorizari) si, nu in ultimul rand, de abilitaile manageriale ale directoarei de cresa.
eu l-am inscris pe R la cresa de la 1 sept 2009. l-am dus 3 sapt, apoi s-a imbolnavit si l-am tinut acasa inca trei sapt, apoi cand s-a facut bine s-a stricat vremea in asa hal, ca mi-a fost mila sa-l scot dimineata pe frigul ala. am vb cu directoarea sa ne pastreze locul pt. la primavara.
trebuie sa te interesezi din timp in zona in care stati, in ce cartier vrei s-o dai, sa mergi sa vezi conditiile si, eventual, s-o duci cu cateva luni inainte ca tu sa incepi munca, fiindca la inceput va fi mai mereu bolnava. asta e un aspect cu care trb sa fii impacat cand bagi copilul in colectivitate.

Ela

Rac Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj  AndreEa Lun Noi 09, 2009 12:46 am

Ela a scris:draga mea, depinde de la oras, la oras, iar in Bucuresti chiar de la sector la sector. de ce? pt. ca sunt subventinate de primarii si depinde de bugete, de disponibilitatea primarilor de a cheltui bugetele pe investitii in crese, de sponsori (sunt acceptate si sponsorizari) si, nu in ultimul rand, de abilitaile manageriale ale directoarei de cresa.
eu l-am inscris pe R la cresa de la 1 sept 2009. l-am dus 3 sapt, apoi s-a imbolnavit si l-am tinut acasa inca trei sapt, apoi cand s-a facut bine s-a stricat vremea in asa hal, ca mi-a fost mila sa-l scot dimineata pe frigul ala. am vb cu directoarea sa ne pastreze locul pt. la primavara.
trebuie sa te interesezi din timp in zona in care stati, in ce cartier vrei s-o dai, sa mergi sa vezi conditiile si, eventual, s-o duci cu cateva luni inainte ca tu sa incepi munca, fiindca la inceput va fi mai mereu bolnava. asta e un aspect cu care trb sa fii impacat cand bagi copilul in colectivitate.

cum credeam....va fi super aiurea...eu sunt di Timisoara dar momemtan (pentru cativa ani -daca nu de tot) stam la al meu la sat...in alt judet...
este cresa si gradi in Brad la 20km de unde stam...logic ca o voi duce acolo doar ca ma gandesc de acum ca va fi tare greu cu locurile ptr ca acolo vor fi deja copii din oras...si faza e ca nici nu am de unde alege...
mai vedem ca mai avem "un pic" pana atunci
mersi mult! Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573
AndreEa
AndreEa

Sus In jos

Mesaj  Ela Lun Noi 09, 2009 1:16 am

daca de loc ti-e teama, o poti inscrie din vreme!
eu pe R l-am inscris in aprilie pe o lista neoficiala pe care o facea directoarea, si apoi la sf lui august s-a facut inscrierea oficiala, iar cei care au fost pe lista au prins loc. datele oficiale de inscriere difera de la oras la oras.
daca te interesezi din timp ai sanse. Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573

Ela

Sus In jos

Mesaj  AndreEa Lun Noi 09, 2009 3:03 am

mai mult ca sigur ca asa voi face! mai este destul pana atunci, dar vreau sa ma "informez " din timp Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573
AndreEa
AndreEa

Sus In jos

Mesaj  AndreEa Lun Noi 09, 2009 3:04 am

ela, tu de la cat timp l-ai inscris pe R la cresa??
AndreEa
AndreEa

Sus In jos

Mesaj  Ela Lun Noi 09, 2009 3:30 am

cred ca ma intrebi ce varsta avea cand l-am dus in prima zi de cresa....avea aproape 1 an si 8 luni...repet, acum nu-l mai duc, l-am retras pana in primavara.

Ela

Sus In jos

Mesaj  AndreEa Lun Noi 09, 2009 3:45 am

da la asta ma refeream Cum mai e la cresa in ziua de azi? 7192
eu nu as duce-o la cresa nici cand ar trebui - adica aproape de 2 ani...sper ca voi reusi sa fac ceva sa lucrez acasa ca sa nu o duc la cresa...nu as vrea sa ma intorc unde am lucrat! la gradi vreau sa o duc dar la cresa nu...
AndreEa
AndreEa

Sus In jos

Mesaj  OargaDana Lun Aug 30, 2010 11:43 pm

ph... fetelor tin sa va anunt ca in 13 Septembrie ne vom indrepta cu pasi repezi spre cresa Cum mai e la cresa in ziua de azi? 300352 In Cluj la cresa Patrocle unde a fost Darius admis din cate am auzit este foarte ok pentru ca .... tocmai au terminat de construit cresa de la a la z :D si am vazut la TV ca este de 5 stele. Cum mai e la cresa in ziua de azi? 796729 . Taxa este de 6 lei pe zi (cel putin asa ni s-a zis cand l-am inscris..sper sa nu se fi schimbat o data cu terminarea cresei) Cum mai e la cresa in ziua de azi? 481197 .Apoi mamicile care au copii acolo mi-au zis ca mancarea este foarte buna si educatoarele la fel. Acum sa speram ca totul va fi bine si ne vom acomodata repede ca sa poata mami merge din 1 Octombrie la lucru :)

O sa va postez niste poze cu cresa din exterior (mergem azi pe acolo sa ii arat lui Darius ca in locul acela va merge el si se va juca cu multi copii si multe jucarii)..deoarece din interior inca nu am vazut pe nici un site unde apare cresa Patrocle.

Acum cateva minute am avut o discutie serioasa (cel putin din partea mea) cu Darius Cum mai e la cresa in ziua de azi? 481197 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573 in care i-am explicat ca el va merge la cresa unde vor fi multi copii si persoane cu care se va juca .Unde va avea multe jucarii si unde merg copii cand mami si tati trebuie sa mearga la servici ..ca nu este voie sa stea un copil singur acasa ....Si bineineteles inteles Darius al meu radea de mama focului si facea : puff puff :))

Revin cu pozele de la gresa si sper sa fie bine si sa se acomodeze repede ! Cum mai e la cresa in ziua de azi? 700242 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 579264
OargaDana
OargaDana

Balanta Localizare : Cluj Napoca

Sus In jos

Mesaj  ileana Mar Aug 31, 2010 3:23 am

Maia va incepe si ea gradi si am emotii...si multe lucruri se vor schimba in programul nostru...ma astept ca si Luca sa resimta din plin lipsa partenerei de joaca- cred ca se va anima subiectul asta dupa 15- vom avea ceva impresii de inceput:) successsss!
ileana
ileana

Sagetator Localizare : Mogosoaia-Bucuresti

http://ileana-oancea.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  marle Mar Aug 31, 2010 5:57 am

si noi si noi!!
l-am inscris pe pati din primavara la gradinita, e cu program prelungit si cu regim step-by-step!! e super ok, sustinuta cu bani buni ......deci are toate conditiile!!! educatoare ok....si o colega de-a mea e acolo...fosta colega !!!!!
emotii mari....pati la inceput a spus ca vrea....acum cand povestesc ma ia la palme Cum mai e la cresa in ziua de azi? 481197
dar vom incerca....dar mi-e groaza si mie de bolile care vor urma!!!!

marle

Taur Localizare : AI
Stare de spirit : superba mamicuta

Sus In jos

Mesaj  OargaDana Mar Aug 31, 2010 7:41 am

mie mi-a zis medicul de familie sa ii dau inainte sa il duc la cresa in primele zile(dupa ce mananca acasa de dimineata) 2.5 ml de panadol. ca sa fie totusi simtemul protejat.. acum sa vedem...odata si-odata trebuie sa faca si ei bolile de copii :)
OargaDana
OargaDana

Sus In jos

Mesaj  Zana Mica Mar Aug 31, 2010 10:08 am

OargaDana a scris:mie mi-a zis medicul de familie sa ii dau inainte sa il duc la cresa in primele zile(dupa ce mananca acasa de dimineata) 2.5 ml de panadol. ca sa fie totusi simtemul protejat.. acum sa vedem...odata si-odata trebuie sa faca si ei bolile de copii :)
cine sa fie protejat?Cum mai e la cresa in ziua de azi? 481197 Si cu functia hepatica a micutului ce are de gand dom' doctor?
Zana Mica
Zana Mica

Leu Localizare : Bucuresti via Brasov
Stare de spirit : Mamiceasca

http://www.basmepentrumaria.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  OargaDana Mar Aug 31, 2010 11:51 am

Sistemul sau. Eu am incredere in medicul meu..pana acum nu am avut nici o porblema cu Darius si cred ca asta se datoreaza si indicatiilor medicului ;) pai functia hepaticului a copiilor cand iau medicamente pt raceli,dinti si altele... ce e cu ea?;) oricum nu am sa ii dau in primele zile sa vad daca il va prinde sau nu bolile copilaresti...:) si daca va veni acasa sanatos tun,cum a plecat..atunci normal ca nu ii voi da..dar daca va veni acasa racit ..dupa ce v-a pleca iar la cresa (dupa ce se trateaza) ii voi da cate o lingurita de panadol.
OargaDana
OargaDana

Sus In jos

Mesaj  marle Mar Aug 31, 2010 9:18 pm

neata!!!
mai fetelor eu legat de imunizarea copilului voi vorbi in 9 sept cand avem programare la homeopata!!! doca cealalta ne-a recomandat PROPOLIS CU VIT C, CA KIDS, si pe langa asta ...fara a avea legatura cu imunitatea...trebuie sa incepem vigantolleten 500, cate o pastiluta pe zi!!! momentan ii dau ulei de catina....tot la recomandarea homeopatei!!! noi cam avem probleme cu transpiratia....transipra f mult in zona capului si gatului....cat a fost caldura aia nebuna, era leorca toata noaptea....inclusiv pe spate....si imbracat fffffff subtire noaptea....dar degeaba!!!!!!!!!
o zi buna va doresc Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573

marle

Sus In jos

Mesaj  ileana Mar Aug 31, 2010 10:53 pm

marle- asta cu transpiratia am impresia ca este comuna pt mai multi copii- si Maia a avut o perioada cand era fleasca in zona gatului mai mereu- acum nu mai e asa des transpirata- i se intampla mai ales cand se trezea din somn. in schimb vad asta acum la Luca!
am mai observat ca temperatura la copii mici e mai crescuta si tinde sa se regleze dupa un an...cred ca tine totul de reglarea termica a organismului

cat despre panadolul dat preventiv...nu cred! e un antitermic si antiiflamator daca stiu eu bine...mai degraba ceva sa intareasca sistemul imunitar. si ceva despre homeopate in directia asta ar fi interesant de aflat- poate chiar un subiect nou pe tema asta- eu una nu am gasit un homeopat de incredere dar cine are sa spuna tuturor Cum mai e la cresa in ziua de azi? 481197 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573
ileana
ileana

Sus In jos

Mesaj  OargaDana Mier Sept 01, 2010 2:48 am

Dr. Marius Radu de la Fundatia Similimum, pe Bd. Decebal Nr.3, Bl. S12B, Sc.1, Ap.8, Bucuresti, Sect.3, Tel/fax: 322.46.25, Tel: 321.42.51, 0788.413.216. am gasit pe alt site :D Pentru cele din Bucuresti.

Eu sper sa nu trebuiasca sa ii nimic...ca si pana acum :) Daca nu mi-a racit in luna aprilie cu cortul la doar 6 luni...sper sa nu inceapa odata cu intrarea lui la cresa.Cat despre pojar,varsat de vant etc...ma rog sa le faca pana cand va creste...in rest sanatate la toti copii Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573
OargaDana
OargaDana

Sus In jos

Mesaj  marle Mar Sept 07, 2010 9:22 pm

neata!!!
ieri dimineata am fost la gradi, i-am dus educatoarei un bughet de flori si o mica atentie si am stat putin de povesti cu ea!!! toate bune si frumoase pana mi-a spus ce vor avea de papa la micul dejun...... Cum mai e la cresa in ziua de azi? 15492 salam, pateu, sunca presata si doar exceptional paine prajita cu unt sau cu dulceata....pai, mai fetele pati nu stie ce inseamna salamul sau pateu...sunca nici atat....si plus de asta cica meniul nu se repeta 2 sapt...adica ...mi-a dat ea exemplu....daca papa iaurt luni, nu vor mai manca decat peste 2 sapt...deci lactatele unde sunt??? de fructe nici nu a pomenit...de fapt am uitat sa intreb!! deci asta nu mi se pare ok...si va ramane sa vedem ce si cum!!! in rest educatoarele sunt super ok....2 tipe tinere si alese pe muchie Cum mai e la cresa in ziua de azi? 481197 , curatenie, interzicerea copiilor bolnavi de a veni la gradi....deci gata cu medicamentele data la gradi copiilor...adica daca e bolnavior copilul sta acasa si apoi aduse aviz medical ca e ok....mi se pare in regula asta!!! oricum pe 20 sept va fi o sedinta cu parintii si acolo ni se vor comunica mai multe!! masa e de 7 lei pe zi si taxa de step cam 50-60 lei!!!
pe 13.09 la ora 8.30 suntem asteptati cu catel si purcel sa incep gradinita!!!! emotiiiiii mariiii Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573
voi....ceva noutati?????

marle

Sus In jos

Mesaj  OargaDana Mier Sept 08, 2010 10:39 am

phai..pai este fff rau :) aici unde il duc eu ii da la pranz supita si felul 2 zi de zi.toata lumea pe care am intrebat mi-a zis ca are un meniu exceptional.o sa va zic meniul cand il aflu si eu exact.Undeva pe un site unde sunt cresele de stat din cluj am vazut urmatoarea informatie:"Se asigură zilnic 3 mese principale şi 2 gustări, meniul fiind adaptat nevoilor nutriţionale ale copiilor, individualizat pe grupe de vârstă."La noi cresa incepe pe 1 octombrie..deoarece a fost acum nou construita si inca nu s-a dat drumu.v-am primit poze din exterior..promit ca pana la sfarsitul saptamanii vi le pun ca nu am avut drum in partea cu cresa zilele astea:D
OargaDana
OargaDana

Sus In jos

Mesaj  Lore Vin Sept 17, 2010 4:13 pm

Oarga, eu nu ias da Panadol preventiv. Pana nu are simtome care necesita asa ceva stai calma. Mai ales ca el are un sistem imunitar atat de bun. Si o intrebare: de ce sa faca mai tarziu boliile copilariei sinu acum>?

@ Marle, cum se mai simte Patrik? Ce mai spune Paraschiv?
Si eu am mers luni cu Thea pregatita de gradi, tot una cu program step by step din Orastie si cand ajung acolo ce credeti? Aflu ca Taxo nu a inscriso. Ia dus doar certificatul de nastere , nu a completat nu stiu ce formular, nu adevrinta de la MF cu vaccinurile, nu tu analize medicale Cum mai e la cresa in ziua de azi? 83110 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 388592 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 388592 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 388592 Directoarea imi explica ca nu mai are locuri Cum mai e la cresa in ziua de azi? 569589 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 388592 eu disperata ca tocmai ce a mai trimis la plimbare 3 perechi de parinti Cum mai e la cresa in ziua de azi? 388592 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 388592 Si o ultima incercare o rog sa stam putin de vorba timp in care spuneam mii de rugaciuni(Doamne tine-i mainile i buzurnar Theei sa nu faca vreo tampenie - timp in care Thea butona la imprimanta directoarei si dai frate cu copii Xerox dupa nu's tiu ce compunere) Cum mai e la cresa in ziua de azi? 388592 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 379805 Pana la urma nu stiu ce i-am spus, cert e ca luni ne putem reintoarce daca avem dosarul complet Cum mai e la cresa in ziua de azi? 253991

Doua zile Thea nu a vrut sa faca caca si am luat proba de la Lucas si am dus :P

As fi deplasata daca i-as oferi directoarei un set tare finut facut de un manufacturier de bijuterii special pentru ea? Vi-l arat daca vreti :P

@Ileana, vad ca nu mai spui nimic. A plans Maia in primele zile de gradinita? Cum se descurca Luca fara ea?
Lore
Lore

Rac

http://www.luthelo.ro

Sus In jos

Mesaj  ileana Sam Sept 18, 2010 8:04 am

uff Lore! chiar vroiam sa scriu pe aici dar stau cam prost cu timpul in ultima vreme... pai e mai greu decat am crezut- Maia a fost mereu f sociabila si doritoare de compania copiilor, a petrecut anul trecut o zi la o gradi si i-a placut la nebunie...credeam ca nu o sa avem probleme, dar nu e asa Cum mai e la cresa in ziua de azi? 300352 in prima zi era prea bulversata ca sa mai zica ceva dar au venit si lacrimile. acum nu mai plange dar e f trista cand o duc si pe dupa-amiaza mai plange dupa mine- ba vineri nici nu a dormit. am impresia ca se simte cumva pedepsita si trimisa acolo cu forta, si exclusa din familie- i-am explicat cat am putut de bine, dar o particica din ea tot nu intelege de ce mami nu mai e cu ea mereu (4 ani am fost nedespartite). una peste alta mi se pare ca merge spre bine dar nu se da in vant dupa gradi- poate mai tarziu. a invatat deja cantecele si poezii, si aud ca vor incepe un fel de ore- mate, mediu Cum mai e la cresa in ziua de azi? 12583 si e grupa mijlocie doar! daca o fac intr-o atmosfera de joaca o sa ii placa caci e mereu interesata de lucruri noi.
iar Luca schimba partenerul de joaca- daca sora nu mai e merge si mama! Cum mai e la cresa in ziua de azi? 44555 am ocazia sa stau si cu el in liniste pe carticele si jocuri, caci cand sunt amandoi e mai greu- sunt un pic gelosi pe timpul petrecut exclusiv cu celalalt si trebuie sa gasesc activitati care sa-i implice in mod egal.

ce fac ceilalti pici mici care dau cu ochii de gradi pt prima data?
Lore- Thea ta e deja rodata acum, nu? e mai usor, nu-i asa? voi ati avut probleme? si daca inteleg bine sunteti si voi cu naveta acum- si eu o duc in Buc- 7km dus-intors de 2 ori pe zi Cum mai e la cresa in ziua de azi? 379805

pup tot pitici si le urez gradi placut!
ileana
ileana

Sus In jos

Mesaj  OargaDana Dum Sept 19, 2010 8:13 am

V-am promis poze cu cresa noastra. Am fost acum 2 zile sa vedem cand ii da drumu si inca nu este terminata in interior... mai au de facul ultimele finisaje...Dar la prima vedere arata excelent..poze in interior nu am facut multe deoarece nu erau inca montate paturile si toate cele,dupa cum am zis nu este gata :P Sa speram ca in 15 Octombrie vom avea prima zi la cresa.
Aa sa va maim zic ca nu mai vroia Darius sa iasa din cresa ..:)) sa speram ca asa va fi si cand va incepe povestea:)

POZE:

Cum mai e la cresa in ziua de azi? 17092010018

Cum mai e la cresa in ziua de azi? 17092010019

Cum mai e la cresa in ziua de azi? 17092010020

Cum mai e la cresa in ziua de azi? 17092010021

Cum mai e la cresa in ziua de azi? 17092010022

Cum mai e la cresa in ziua de azi? 17092010024

Cum mai e la cresa in ziua de azi? 17092010026

Cam astea-s :P
OargaDana
OargaDana

Sus In jos

Cum mai e la cresa in ziua de azi? Empty Gradinita noua pentru printesa Anastasia

Mesaj  angy Joi Oct 07, 2010 1:05 am

Vreau sa va spun ca am schimbat gradinita particulara a Anastasiei cu una de stat si, se pare ca , am facut bine!
Principalul motiv al schimbarii a fost cel financiar, iar apoi plecarea educatoarei si faptul ca nu au avut suficiente evenimente de-a lungul anului trecut-eu considerand ca fiind o lipsa de interes din partea gradinitei particulare.
Gradinita de stat este o institutie generoasa ca marime, ce gazduieste un numar la fel de generos de copii-sunt 30 in grupa, cu bucatarie proprie care achizitioneaza fructe si legume ieftine de la producatori romani-deci proaspete, carne de la fermele romanesti, (mananca fasole, cartofi, varza, ostropel pe care le-am cam uitat desi sunt atat de sanatoase), educatoarele sunt mai exigente si cu obiective mai ambitioase decat la particular-desi nu afiseaza zambete atat de largi, de fapt nu zambesc de loc!, fac limba engleza in fiecare zi, gimnastica si muzica saptamanal(pentru un tot de 70ron) si invata sa gestioneze relatiile cu alti 29 de copii cu temperamente diferite.
Am fost destul de ingrijorata la inceput dar acum m-am linistit.
Incepand cu primavara anului viitor si Printesa mica, Stefania va merge la aceasta gradinita in grupa mica.
Va sarut pe toti,
Zarina
Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573
angy
angy

Capricorn Localizare : Bucuresti

http://ivanovele.wordpress.com; zarina-ivanova.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  oana_bal Lun Feb 07, 2011 11:45 pm

OargaDana a scris:ph... fetelor tin sa va anunt ca in 13 Septembrie ne vom indrepta cu pasi repezi spre cresa Cum mai e la cresa in ziua de azi? 300352 In Cluj la cresa Patrocle unde a fost Darius admis din cate am auzit este foarte ok pentru ca .... tocmai au terminat de construit cresa de la a la z :D si am vazut la TV ca este de 5 stele. Cum mai e la cresa in ziua de azi? 796729 . Taxa este de 6 lei pe zi (cel putin asa ni s-a zis cand l-am inscris..sper sa nu se fi schimbat o data cu terminarea cresei) Cum mai e la cresa in ziua de azi? 481197 .Apoi mamicile care au copii acolo mi-au zis ca mancarea este foarte buna si educatoarele la fel. Acum sa speram ca totul va fi bine si ne vom acomodata repede ca sa poata mami merge din 1 Octombrie la lucru :)

O sa va postez niste poze cu cresa din exterior (mergem azi pe acolo sa ii arat lui Darius ca in locul acela va merge el si se va juca cu multi copii si multe jucarii)..deoarece din interior inca nu am vazut pe nici un site unde apare cresa Patrocle.

Acum cateva minute am avut o discutie serioasa (cel putin din partea mea) cu Darius Cum mai e la cresa in ziua de azi? 481197 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 420573 in care i-am explicat ca el va merge la cresa unde vor fi multi copii si persoane cu care se va juca .Unde va avea multe jucarii si unde merg copii cand mami si tati trebuie sa mearga la servici ..ca nu este voie sa stea un copil singur acasa ....Si bineineteles inteles Darius al meu radea de mama focului si facea : puff puff :))

Revin cu pozele de la gresa si sper sa fie bine si sa se acomodeze repede ! Cum mai e la cresa in ziua de azi? 700242 Cum mai e la cresa in ziua de azi? 579264

buna Oana; si eu sunt o mamica care rmeaza sa-mi duc copilasul la cresa patrocle cat de curand. te rog poti sa-mi spui cum e daca sutn si copii micic(al meu are 9 luni)... cum arata interiorul ca nu am reusot sa-l vad.. ms din suflet

oana_bal

Sus In jos

Mesaj  mariana_zfr Vin Mai 13, 2011 1:12 am

Si eu am niste emotii, vreau sa-mi dau puiul la cresa de stat din toamna, nu va avea nici macar 2 ani si nici nu e obisnuit sa stea fara mine! Chiar nu stiu ce va fi!
mariana_zfr
mariana_zfr

Berbec Localizare : bacau
Stare de spirit : super

http://www.casazamfirei.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum