donez haine
+10
Alinutza
OargaDana
simona
SpurNatur
Zana Mica
yulia
ileana
Lore
elenamitro
AndreEa
14 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
donez haine
ptr cine e interesat, astept mesaj!
donez haine de-ale mele care stau de decor prin dulap sunt marimea 36/S si unele 38/M
donez haine de-ale mele care stau de decor prin dulap sunt marimea 36/S si unele 38/M
Re: donez haine
Eu am biberoane si tetine, unele chiar noi, pt 0-3 luni si 3-6 luni, nu le mai folosim, poate are cineva nevoie de ele.
elenamitro- Localizare : Deva
Stare de spirit : foarte buna
elenamitro a scris:Eu am biberoane si tetine, unele chiar noi, pt 0-3 luni si 3-6 luni, nu le mai folosim, poate are cineva nevoie de ele.
Elena, e o familie care au un bebe nascut prematur. E al 5-lea copil si este hranit cu LP. Are 2 luni si 3.400 kg. Eu intentionez sa le trimit niste scutece nr. 2 care i ramasesera mici de la Lucas.
Andreea, daca vrei am eu cui sa impart hainele in sat. Tot asa cunosc o familie cu 2 copiii sau le pot da chiar mamei cu 5 copiii. Cum vrei tu.
Cu mare drag le dau lor, cum sa facem?
elenamitro- Localizare : Deva
Stare de spirit : foarte buna
elenamitro a scris:Cu mare drag le dau lor, cum sa facem?
daca vin astazi in Deva crezi ca ne putem intalni? In sensul ca nu ne vedem mai mult de 2 minute ca nu am timp?
Spuen-mi pe unde stai si lasa-mi pe privat numarul de mobil.
Ma pot interesa de numele de familie si numarul la casa si trimiteti direct acolo. Asa nu ar exista dubii ca folosesc eu spre comercializare donatiile.
Pachetul l-am primit azi de dimineata. Multumim mult Andreea.
Elena, am trecut pe langa blocul tau dar afara ploua si Thea plangea de durere de ureche. Am intrat la farmacie si ne-am intors acasa.
Vom mai avea drum saptamana viitoare sper.
Elena, am trecut pe langa blocul tau dar afara ploua si Thea plangea de durere de ureche. Am intrat la farmacie si ne-am intors acasa.
Vom mai avea drum saptamana viitoare sper.
imi pare rau sa aud de Theea:( sa va insanatositi repede
ce faci? ii pui picaturi in ureche? cum se trateaza ca noi nu am avut asa ceva?
ce faci? ii pui picaturi in ureche? cum se trateaza ca noi nu am avut asa ceva?
elenamitro a scris:Eu am biberoane si tetine, unele chiar noi, pt 0-3 luni si 3-6 luni, nu le mai folosim, poate are cineva nevoie de ele.
baietelul pentru care ai biberoanele este aum in spital. S-a internat cu mama lui inainte cu 2 zile de externarea mea. A venit intr-o stare critica cu o pneumonie , dupa ce medicul de familie a incercat sa linisteasca mama ca sugarul e perfect sanatos.
o mana de ajutor
buna as dori si eu sa va cer ajutorul pt o buna prietena dea mea,ea are 2 copii mici de 3 si 4 ani iar sotul ei din pacate a decedat si se descurca f greu cu chiria ,intretinerea copiilor.ea nu ca nu munceste dar nu mai face fata greutatilor...asa ca iam deschis un cont in sperantaca o puteti ajuta.acesta esteRO77RZBR0000060010491885 LA RAIFAISEN BANK....chiar si niste lucrusoare,hainute pt fete sau pt ea le-ar fi de ajutor..daca vreti sa aflati mai multe adresa mea e [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
yulia
Draga Yulia eu cred ca ar trebui sa dai aici informatii/dovezi despre caz pt ca nu toata lumea are timp sa dea mail uri in privat.Asa daca ar fi afisat cazul aici ai scrie o data si gata
Au existat multe cazuri in care hainute nu au ajuns la cine trebuia si au fost folosite in scopuri personale.
Daca fetele de mao sus imi trimit mie ceva e pentru ca la una dintre ele am fost acasa( Andreea) si Elenamitro imi poate verifica povestea oricand avand o prietena in satul in care stau.
Te asteptam cu detalii mai complete.
In plus nimeni nu are nici un interes sa iti trimita emaiuri pentru a afla povestea ci e datoria ta sa o faci credibila si asta public.
Daca fetele de mao sus imi trimit mie ceva e pentru ca la una dintre ele am fost acasa( Andreea) si Elenamitro imi poate verifica povestea oricand avand o prietena in satul in care stau.
Te asteptam cu detalii mai complete.
In plus nimeni nu are nici un interes sa iti trimita emaiuri pentru a afla povestea ci e datoria ta sa o faci credibila si asta public.
exact asta am vrut sa scriu aseara dar nu m-a mai lasat printesa! sa lase date aici cine are nevoie de ceva!!
lore, azi pleaca alt colet spre tine! e ceva si ptr tine - ca ai fost cuminte - si o plasuta cu hainute, o plapumioara si o pernuta ptr bebelusul de care ziceai!!imi pare rau ca nu am avut mai multe dar de 3luni am avut primite de la o verisoara a sotului care le vrea inapoi (chiar daca nu mai face copii) si nu prea am...sunt cateva chiar primite de la tine care ne sunt noua mici! ai sa vezi tu!
lore, azi pleaca alt colet spre tine! e ceva si ptr tine - ca ai fost cuminte - si o plasuta cu hainute, o plapumioara si o pernuta ptr bebelusul de care ziceai!!imi pare rau ca nu am avut mai multe dar de 3luni am avut primite de la o verisoara a sotului care le vrea inapoi (chiar daca nu mai face copii) si nu prea am...sunt cateva chiar primite de la tine care ne sunt noua mici! ai sa vezi tu!
Subscriu Lore.
Oricand sunt pregatita sa dau ceva de babywearing - un wrap, sling etc. (cui crede ca are nevoie si nu isi poate permite)! I just wanted to say!
Oricand sunt pregatita sa dau ceva de babywearing - un wrap, sling etc. (cui crede ca are nevoie si nu isi poate permite)! I just wanted to say!
SpurNatur
foarte frumos ralu!!!!SpurNatur a scris:Subscriu Lore.
explicatii
acum sa va dau mai multe detalii: ele locuiesc in rm-sarat,jud buzau,,,ea mamica se numeste gabriela are 28 de ani,o fetita de 3 si una de 4 ani,sotul ei avea 30 de ani si a decedat in urma unui accident de masina,locuiesc cu chirie intr-un aparartament cu 2 camere,ea lucreaza ca vanzatoare ,venitul lor total este 710 ron (cu tot cu alocatia copiilor)din care trebuie sa plateasca chirie,lumina etc ...si caminul unde merg fetitele ca ea sa poata lucra..........eu doar am incercat sa o ajut daca voi considerati ca am gresit cu ceva puteti sa stergeti postarea mea
yulia
buna ziua
am vazut anunt cu donare haine.nu am o posibilitate sa imi pot cumpara.cine ma poate ajuta si pe mine?multumesc
simona
asi vrea eu niste hainute daca sunteti draguta nu am posibilitatea sa imi cumpar.multumesc
simona
Simona scrie te rog marimea si sexul copiilor tai si in ce localitate esti. Eu as da dar aici n-am cui...
SpurNatur
simona a scris:sunt din piatra neamt.2 fete si un baiat.
Simona, ok. Ce varsa au? Ce marime poarta? Ai nevoie de ceva anume de imbracat?
Ai putea sa detaliezi. As vrea sa iti trimit un colet insa vreau sa pun in el lucruri care chiar se potrivesc si sunt dorite, nu asa pe apucate.
Deci: ce marime poarta copiii tai? cati ani au? ai nevoie de ceva anume (geaca de iarna ex.) unde sa le trimit? etc.
Poti sa imi scrii si privat daca vrei, vad ca esti destul de timida.
SpurNatur
eu ma gandesc...altcumva...(daca e bine:D) .. daca de exemplu o mama din cluj cere ajutor...cu hainute,bani etc etc.. sa merg eu (ca sunt din cluj) a ii inmanez lucrurile...daca este o mama din alba...sa mearga o mamica de pe forum din alba..Pentru ca asa vedem daca acea persoana care cere ajutorul chiar are nevoie de acest ajutor...
OargaDana- Localizare : Cluj Napoca
buna ziua
fata cea mare are 13 ani este in clasa a 7 si poarta marimea M si 36 in picior,cea mai mica are 11 ani e in clasa a 5 si poarta S si 35 in picior,iar baiatul este cel mai mic la anu il dam in clasa 1 si are 6 ani jumatate
simona
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Apr 08, 2020 9:28 am Scris de ykyb27
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
Mier Iul 06, 2016 10:54 pm Scris de Mariana09
» SCUTECE PENTRU COPII
Mier Feb 17, 2016 4:52 am Scris de anca.mihai
» Cursuri si activitati pentru copii
Lun Feb 08, 2016 12:31 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Confectionam martisoare cu Leo, Chit si Maggie
Lun Feb 08, 2016 12:30 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Torturi aniversare facute acasa ?
Sam Oct 24, 2015 12:11 am Scris de corinelu75
» Solutie pentru parinti ocupati
Dum Iun 14, 2015 6:42 pm Scris de adela28
» cursuri engleza si arte plastice timisoara
Mar Iun 02, 2015 8:57 pm Scris de adela28
» After School Adventures Timisoara
Lun Apr 20, 2015 7:43 pm Scris de adela28
» Coloreaza toata ziua
Sam Apr 04, 2015 3:39 am Scris de Mirela1980
» Invata sa canti la chitara -lectii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:31 am Scris de lectiichitara
» Meditatii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:30 am Scris de lectiichitara
» Tabara de vara pentru adolescenti la Escapade Adventure Park
Vin Ian 23, 2015 1:32 am Scris de ODumit
» Cu piticul in pat?
Mier Ian 21, 2015 1:33 am Scris de AnaA
» Cat timp trebuie sa alaptezi un bebelus?
Mar Ian 20, 2015 3:22 am Scris de avramescuioana
» Ateliere pentru toti copii
Joi Noi 13, 2014 1:09 am Scris de CUTE IDEA
» Vand leagan electronic de lux Primii Pasi L81
Vin Oct 10, 2014 10:51 pm Scris de AndaLogan
» De la oras la tara
Lun Aug 25, 2014 8:31 pm Scris de victoria323232
» Gauri in urechile fetitelor-barbarie sau conventie sociala?
Vin Mai 30, 2014 3:03 am Scris de ioanamaria9000
» Computerul in viata copilului
Vin Mai 30, 2014 3:00 am Scris de ioanamaria9000