Uleiul de cocos
+11
mat
Doula
rome
Ruxandra
allessandra
elenan78
noamu
Lore
ileana
Zana Mica
vanilla_baby
15 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Uleiul de cocos
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am facut o descoperire minunata: uleiul virgin de nuca de cocos, pur, presat la rece, organic.
Pe langa faptul ca miroase divin si e delicios (il mananc cu lingura), are niste proprietati extraordinare: contine acizi grasi cu lant mediu, extrem de sanatosi, benefici pentru digestie si reglarea colesterolului, printre care si acidul lauric (pe care il contine si laptele matern)
Poate fi folosit la gatit (spre deosebire de grasimile vegetale poli sau mono nesaturate, uleiul de cocos este 90% grasime saturata, stabila, care nu devine toxica la temperaturi inalte).
Poate fi folosit pe piele pentru hidratare sau pe par in loc de balsam... ce mai o minunatie
Am facut o descoperire minunata: uleiul virgin de nuca de cocos, pur, presat la rece, organic.
Pe langa faptul ca miroase divin si e delicios (il mananc cu lingura), are niste proprietati extraordinare: contine acizi grasi cu lant mediu, extrem de sanatosi, benefici pentru digestie si reglarea colesterolului, printre care si acidul lauric (pe care il contine si laptele matern)
Poate fi folosit la gatit (spre deosebire de grasimile vegetale poli sau mono nesaturate, uleiul de cocos este 90% grasime saturata, stabila, care nu devine toxica la temperaturi inalte).
Poate fi folosit pe piele pentru hidratare sau pe par in loc de balsam... ce mai o minunatie
vanilla_baby
Re: Uleiul de cocos
Mmmm ce pofta mi-ai facut!Unde l-ai gasit la cel mai bun raport cantitate/calitate/pret?Se poate folosi si pentru micute nu?
nu am cautat cel mai bun pret, l-am luat odata cu piatra de alaun.
da un search pe google si vezi ce oferte gasesti
nu cred ca are vreo contraindicatie pentru copii, dar nu strica sa verific, eu nu m-am interesat
da un search pe google si vezi ce oferte gasesti
nu cred ca are vreo contraindicatie pentru copii, dar nu strica sa verific, eu nu m-am interesat
vanilla_baby
ca balsam? si crema? si papa? toate vin in aceiasi forma (ulei la sticluta) sau sunt diferite? si cat ml cati bani?
ca balsam suna bine...si yammmy in acelasi timp:)
ca balsam suna bine...si yammmy in acelasi timp:)
e la borcan, pentru ca la temperatura camerei (sau frigider) e solid. dar se lichefiaza foarte usor
acelasi ulei de cocos e bun la toate :) se mananca, se foloseste la gatit, se da pe piele/ pe par pe unde vrei
si vaaaai cum miroase am trait degeaba fara el pana acum
cauta-l pe site-ul pe care ti l-am dat mai de mult sau da un search pe google, poate gasesti mai ieftin, eu nu am cautat
acelasi ulei de cocos e bun la toate :) se mananca, se foloseste la gatit, se da pe piele/ pe par pe unde vrei
si vaaaai cum miroase am trait degeaba fara el pana acum
cauta-l pe site-ul pe care ti l-am dat mai de mult sau da un search pe google, poate gasesti mai ieftin, eu nu am cautat
vanilla_baby
suna f tentant:) vine acum 1 martie urmat rapid de 8 martie! si stiu ce sa cer si cred ca o corup si pe maica-mea si de ce nu si pe a lui Cata
preturi:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
1 – Ingrijirea pielii – deosebit de eficient pentru orice tip de piele, in special cea foarte uscata sau matura. Bun “luptator” impotriva ridurilor si ajutator in probleme dermatologice precum psoriazisul, alergiile de piele sau eczemele. Poate fi folosit la masajul intregului corp la dus sau dupa dus. Si de asemenea, poate fi combinat cu zahar brun pentru un scrub facut acasa.
2 – Ingrijirea parului – uleiul de cocos este extrem de nutritiv, fiind recomandat parului uscat. Inainte de spalarea parului, pe uscat, se aplica putin ulei de cocos, se inveleste capul cu un prosop si, dupa cateva ore, se spala in mod obisnuit. Acest truc se practica o data pe saptamana. Uleiul de cocos actioneaza si impotriva matretii, prin masarea unei cantitati mici de ulei pe intregul scalp, dupa spalare.
3 – Pentru cuticule, uleiul de cocos poate fi folosit pentru inmuiere si hidratare inainte de manichiura.
4 - Este un bun demachiant, cu efecte grozave in eliminarea machiajului, la fel ca uleiul de masline si cel din samburi de struguri.
5 – Relaxant – pentru reducerea tensiunii si stresului, se maseaza putin ulei de cocos pe tample, cu miscari circulare.
6 – Ajutor in indigestii – grasimile saturate din uleiul de cocos lupta impotriva bacteriilor si ciupercilor care cauzeaza indigestii. Uleiul de cocos este minunat pentru gatit, insa nu prajit!
7 – Grabirea vindecarii taieturilor – aplicat pe zgarieturi si taieturi, uleiul de cocos actioneaza ca un balsam si agent antibacterian, favorizand vindecarea tesutului. Oricum, il veti gasi si in balsamurile calmante din comert, organice sau non-organice. La cele organice, in cantitate mai mare, iar la celelalte, pe la sfarsitul listei de ingrediente, dupa chimicale. Dar de ce sa nu mergeti direct la sursa si sa achizitionati ulei de cocos in stare pura?
1 – Ingrijirea pielii – deosebit de eficient pentru orice tip de piele, in special cea foarte uscata sau matura. Bun “luptator” impotriva ridurilor si ajutator in probleme dermatologice precum psoriazisul, alergiile de piele sau eczemele. Poate fi folosit la masajul intregului corp la dus sau dupa dus. Si de asemenea, poate fi combinat cu zahar brun pentru un scrub facut acasa.
2 – Ingrijirea parului – uleiul de cocos este extrem de nutritiv, fiind recomandat parului uscat. Inainte de spalarea parului, pe uscat, se aplica putin ulei de cocos, se inveleste capul cu un prosop si, dupa cateva ore, se spala in mod obisnuit. Acest truc se practica o data pe saptamana. Uleiul de cocos actioneaza si impotriva matretii, prin masarea unei cantitati mici de ulei pe intregul scalp, dupa spalare.
3 – Pentru cuticule, uleiul de cocos poate fi folosit pentru inmuiere si hidratare inainte de manichiura.
4 - Este un bun demachiant, cu efecte grozave in eliminarea machiajului, la fel ca uleiul de masline si cel din samburi de struguri.
5 – Relaxant – pentru reducerea tensiunii si stresului, se maseaza putin ulei de cocos pe tample, cu miscari circulare.
6 – Ajutor in indigestii – grasimile saturate din uleiul de cocos lupta impotriva bacteriilor si ciupercilor care cauzeaza indigestii. Uleiul de cocos este minunat pentru gatit, insa nu prajit!
7 – Grabirea vindecarii taieturilor – aplicat pe zgarieturi si taieturi, uleiul de cocos actioneaza ca un balsam si agent antibacterian, favorizand vindecarea tesutului. Oricum, il veti gasi si in balsamurile calmante din comert, organice sau non-organice. La cele organice, in cantitate mai mare, iar la celelalte, pe la sfarsitul listei de ingrediente, dupa chimicale. Dar de ce sa nu mergeti direct la sursa si sa achizitionati ulei de cocos in stare pura?
ioi ce scump
eu l-am luat cu 38 de lei / 355 ml
mai e si varianta 44 lei / 590 ml
vanilla_baby
pai da, de-aia nici nu mai caut in alta parte
stiu ca-s multe firme mult mai sofisticate decat now foods, dar eu ma multumesc cu ei
stiu ca-s multe firme mult mai sofisticate decat now foods, dar eu ma multumesc cu ei
vanilla_baby
uleiul de cocos gasiti si la [...] editat reclama , e foarte bun intr-adevar l-am folosit si eu.
elenan78
vanilla_baby a scris:ioi ce scump
te rog spune-mi si mie d unde l.ai procurat si mai ales la banii astia!multumesc mult
allessandra
Majoritatea uleiurilor si unturilor vegetale eu le cumpar din afara, pt ca nu prea ma impac cu preturile magazinelor online de la noi
Ultima data mi-am luat ulei de cocos de pe akomaskincare.co.uk si e f f fain. In afara de Akoma, frecventez des Ofasimplenature si Aroma Zone. Daca vreti detalii, va rog sa-mi spuneti
Ultima data mi-am luat ulei de cocos de pe akomaskincare.co.uk si e f f fain. In afara de Akoma, frecventez des Ofasimplenature si Aroma Zone. Daca vreti detalii, va rog sa-mi spuneti
Ruxandra
Buna fetelor, as vrea sa stiu daca folositi unt de cocos si la gatit si de unde il achizitionati?
rome- Localizare : Deva
Stare de spirit : Happy
rome back in the city
exista si cocos food grade nerafinat. Vanilla pregatea tot felul de deserturi delicioase. Mirosul confirm ca este fantastic
La Metro in deva era si ulei de cocos rafinat pt popcorn. Trebuie sa aduca in cca 1 saptamana.
exista si cocos food grade nerafinat. Vanilla pregatea tot felul de deserturi delicioase. Mirosul confirm ca este fantastic
La Metro in deva era si ulei de cocos rafinat pt popcorn. Trebuie sa aduca in cca 1 saptamana.
Lore multumesc , am intrebat si eu la Metro, dar nu eram sigura ca cel pt popcorn e ok.
M-am apucat de bucatarit raw vegan
M-am apucat de bucatarit raw vegan
rome- Localizare : Deva
Stare de spirit : Happy
Hmmmmmmm uleiul de cocos natural fara adaosuri NU are miros (doar asa o briza fina fina ca e greu de depistat) Mirosul divin de cocos in uleiul de cocos este oferita de adaus de arome.
Doula- Localizare : Mociu, Cluj
uleiul de cocos
Uauu vorbesti serios?(bine inteles ca da) Eu tot uleiul de cocos folosit pana acum a avut miros.L-am luat de pe akoma.co.uk,si tocmai astept un alt pachet.Scuze ca e off topic ,insa am o intrebare legata de cel de cacao,care miroase si el minuunat-mirosul e natural sau tot cu arome obtinut?
Ma gandeam sa folosesc si la biscuitei,nu numai la cosmeticale.
Ma gandeam sa folosesc si la biscuitei,nu numai la cosmeticale.
mat- Localizare : campina
Cel de cacao are miros de cacao :>>: si e destul de puternic si bine inteles delicios
dar si uleiul de cocos de la mayam miroase strong.
sa aiba si asta ceva adaosuri??
sa aiba si asta ceva adaosuri??
Da in mod sigur are adaugate arome. Si eu am primit acum ulei de cocos din Anglia si este exact ca la carte - fara miros. Si datorita faptului ca eu lucrez cu uleiurile in mod terapeutic si pentru ca este prima data cand cumpar de acolo am cerut si analiza chimica. Si reiese clar ca e ulei curat, presat la rece.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» UE de vetiver - Da sau Ba
» uleiul de sunatoare
» coop la unt de cocos
» Coop unt shea, cacao, mango si alte de-ale cosmeticelor selfmde la pret super
» Vand ulei de cocos
» uleiul de sunatoare
» coop la unt de cocos
» Coop unt shea, cacao, mango si alte de-ale cosmeticelor selfmde la pret super
» Vand ulei de cocos
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Apr 08, 2020 9:28 am Scris de ykyb27
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
Mier Iul 06, 2016 10:54 pm Scris de Mariana09
» SCUTECE PENTRU COPII
Mier Feb 17, 2016 4:52 am Scris de anca.mihai
» Cursuri si activitati pentru copii
Lun Feb 08, 2016 12:31 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Confectionam martisoare cu Leo, Chit si Maggie
Lun Feb 08, 2016 12:30 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Torturi aniversare facute acasa ?
Sam Oct 24, 2015 12:11 am Scris de corinelu75
» Solutie pentru parinti ocupati
Dum Iun 14, 2015 6:42 pm Scris de adela28
» cursuri engleza si arte plastice timisoara
Mar Iun 02, 2015 8:57 pm Scris de adela28
» After School Adventures Timisoara
Lun Apr 20, 2015 7:43 pm Scris de adela28
» Coloreaza toata ziua
Sam Apr 04, 2015 3:39 am Scris de Mirela1980
» Invata sa canti la chitara -lectii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:31 am Scris de lectiichitara
» Meditatii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:30 am Scris de lectiichitara
» Tabara de vara pentru adolescenti la Escapade Adventure Park
Vin Ian 23, 2015 1:32 am Scris de ODumit
» Cu piticul in pat?
Mier Ian 21, 2015 1:33 am Scris de AnaA
» Cat timp trebuie sa alaptezi un bebelus?
Mar Ian 20, 2015 3:22 am Scris de avramescuioana
» Ateliere pentru toti copii
Joi Noi 13, 2014 1:09 am Scris de CUTE IDEA
» Vand leagan electronic de lux Primii Pasi L81
Vin Oct 10, 2014 10:51 pm Scris de AndaLogan
» De la oras la tara
Lun Aug 25, 2014 8:31 pm Scris de victoria323232
» Gauri in urechile fetitelor-barbarie sau conventie sociala?
Vin Mai 30, 2014 3:03 am Scris de ioanamaria9000
» Computerul in viata copilului
Vin Mai 30, 2014 3:00 am Scris de ioanamaria9000