Super Parinti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Uleiul de cocos

+11
mat
Doula
rome
Ruxandra
allessandra
elenan78
noamu
Lore
ileana
Zana Mica
vanilla_baby
15 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Uleiul de cocos - Pagina 2 Empty uleiul de cocos

Mesaj  mat Joi Mai 19, 2011 7:07 am

@doula,ai putea,te rog, sa ne spui si noua de unde anume l-ai luat? Uleiul de cocos - Pagina 2 74675
Uleiul de cocos - Pagina 2 700242

mat

Localizare : campina

Sus In jos

Uleiul de cocos - Pagina 2 Empty Re: Uleiul de cocos

Mesaj  Doula Joi Mai 19, 2011 9:51 am

Mat l-am luat de pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Litru de ulei de cocos este 5 lire.
De obicei cand eram in Israel cumparat de distribuitoarea produselor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . Au produse minunate, de calitate superioara, folosesc doar uleiurile esentiale de la ei, dar sunt si foarte scumpe produsele lor. De aceea am zis sa incerc si uleiurile vegetale si alte produse de la New Directions, care sunt mult mai ieftine.
Doula
Doula

Localizare : Mociu, Cluj

Sus In jos

Mesaj  ibart Sam Mai 21, 2011 4:30 am

Doula a scris:Mat l-am luat de pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Litru de ulei de cocos este 5 lire.
cat costa taxele de livrare aici?

dar la ofasimplenature.co.uk a comandat cineva? cat costa livrarea si unde livreaza (posta/acasa)?

ibart

Localizare : Bucuresti

http://sfatulzilei.info

Sus In jos

Mesaj  Ioana_M Dum Mai 29, 2011 11:45 am

Doula a scris:
vanilla_baby a scris:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am facut o descoperire minunata: uleiul virgin de nuca de cocos, pur, presat la rece, organic.

Pe langa faptul ca miroase divin si ........

Hmmmmmmm uleiul de cocos natural fara adaosuri NU are miros (doar asa o briza fina fina ca e greu de depistat) Mirosul divin de cocos in uleiul de cocos este oferita de adaus de arome. Uleiul de cocos - Pagina 2 782351

Ce am citit eu:
Uleiul de cocos virgin are intotdeauna miros si aroma de cocos. Daca nu miroase de loc a cocos, inseamna ca uleiul a fost rafinat. Trebuie facuta distinctia intre uleiul de cocos virgin si cel rafinat (care e albit si dezodorizat).
Cel virgin e superior, pentru ca cu cat e mai putin procesat cu atat pastreaza mai bine nutrientii si e mai sanatos.

Sursa si informatii suplimentare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ioana_M

Pesti Localizare : Timisoara

Sus In jos

Uleiul de cocos - Pagina 2 Empty uleiul de cocos

Mesaj  mat Dum Mai 29, 2011 2:27 pm

Multam' de informatie.Eu nu am mai avut timp sa cercetez mai amanuntit,insa chiar vorbeam cu a mea cumnatica despre uleiul de cocos si ne gandeam noi ca nu prea are cum sa nu aiba miros si gust (daca este presat la rece),ca doar e facut din nucile de cocos pe care noi le mai rontaim din cand in cand si sunt yami-yami Uleiul de cocos - Pagina 2 420573
Dupa ce am citit articolul constat ca al meu se incadreaza in cele patru criterii. Uleiul de cocos - Pagina 2 796729
Uleiul de cocos - Pagina 2 700242

mat

Localizare : campina

Sus In jos

Mesaj  MUNTEAN CARMEN Sam Noi 26, 2011 1:28 am

Doula a scris:Da in mod sigur are adaugate arome. Si eu am primit acum ulei de cocos din Anglia si este exact ca la carte - fara miros. Si datorita faptului ca eu lucrez cu uleiurile in mod terapeutic si pentru ca este prima data cand cumpar de acolo am cerut si analiza chimica. Si reiese clar ca e ulei curat, presat la rece.

unde as putea gasi mai multe inf.despre uleiuri folosite in mod terapeutic?
ai blog?

MUNTEAN CARMEN

Sus In jos

Uleiul de cocos - Pagina 2 Empty ULEI DE COCOS

Mesaj  GIORGIA Joi Iul 12, 2012 12:45 am

Eu l-am descoperit de curand uleiul de cocos si sunt foarte incantata de el.
Eu am achizitionat de pe produsesanatoase.ro.Gasiti acolo si cateva detalii despre produs.

GIORGIA

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum