donez haine
+10
Alinutza
OargaDana
simona
SpurNatur
Zana Mica
yulia
ileana
Lore
elenamitro
AndreEa
14 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: donez haine
simona a scris:sunt din piatra neamt.2 fete si un baiat.
OargaOana sunt de accord cu tine. Cu atat mai mult ca stim si pe cineva de pe forum de incredere din Piatra Neamt. Asa putem vedea si noi o poza cu copiii.
Simona, esti de accord?
nu asi vrea sa pun poze nikieri sa le vada lumea daca vreti sa ma ajutati asa daca nu asta este.multumesc
simona
ha ha... cred ca mai bine te-ai retrage ;) si sa te gandesti ca ai un copil(daca ai) si ca acolo unde sus este cineva care vede toate astea.
OargaDana- Localizare : Cluj Napoca
Simona,
sunt de acord cu tine. Nici eu nu postez poze cu copiii mei la vederea lumii. Copiii mei sunt mici, deci nici o sansa sa ti se potriveasca ceva de imbracaminte.
Fetelor, va rog din suflet, pana nu se stie vreodata 100% contrariul ca ar fi vorba de un fake, e corect sa puneti la indoiala orice dar nu e corect sa acuzati fara motive. (Sau sunt motive care sa-mi fi scapat mie?)
Ce zici insa Simona, daca trimit ceva pentru copiii tai prin persoana noastra de incredere din Piatra Nemt, te intalnesti cu ea intr-un parc undeva dupa scoala? Asa suntem toti multumiti, inclusiv eu care se bucura sa stie ca a ajuns ceva unde trebuie.
sunt de acord cu tine. Nici eu nu postez poze cu copiii mei la vederea lumii. Copiii mei sunt mici, deci nici o sansa sa ti se potriveasca ceva de imbracaminte.
Fetelor, va rog din suflet, pana nu se stie vreodata 100% contrariul ca ar fi vorba de un fake, e corect sa puneti la indoiala orice dar nu e corect sa acuzati fara motive. (Sau sunt motive care sa-mi fi scapat mie?)
Ce zici insa Simona, daca trimit ceva pentru copiii tai prin persoana noastra de incredere din Piatra Nemt, te intalnesti cu ea intr-un parc undeva dupa scoala? Asa suntem toti multumiti, inclusiv eu care se bucura sa stie ca a ajuns ceva unde trebuie.
SpurNatur
Eu cred ca cineva care nu are nimic de ascuns nu are de ce sa se fereasca sa puna o imagine cu trei copiii pe net,o poza decenta, nu?
Eu cand am cerut banuti pentru un copilas am pus tot ce mi s-a cerut la dispozitie,si parinti internati au acceptat sa se vada cu cineva din Cluj . Cand a murit baietelul am pus imagini de la inmormantarea lui. Am facut tot posibilul sa nu las nici o urma de indoiala.
Cand am primit eu ajutor au venit la mine n persoane care apoi au confirmat situatia mea.
Spur, fata asta mie personal nu imi inspira nici un pic de incredere. Insa tu poti face ce vrei la urma urmei.
Eu cand am cerut banuti pentru un copilas am pus tot ce mi s-a cerut la dispozitie,si parinti internati au acceptat sa se vada cu cineva din Cluj . Cand a murit baietelul am pus imagini de la inmormantarea lui. Am facut tot posibilul sa nu las nici o urma de indoiala.
Cand am primit eu ajutor au venit la mine n persoane care apoi au confirmat situatia mea.
Spur, fata asta mie personal nu imi inspira nici un pic de incredere. Insa tu poti face ce vrei la urma urmei.
din cate observ,acest site este pentru a ajuta oameni care au nevoie,nu sa fi judecat.de ce nu inspir incredere?ca nu vreau sa postez poze cu copii?mie nu mi se pare normal in romania orice e posibil cu poze pe internet.cine vrea sa ma ajute,ma ajuta ca doar nu ma imbrac eu cu hainele,si eu la randul meu daca am posibilitate am sa ajut dar nu pe internet ca vad ca aici se judeca cum gandeste o persoana.daca stiam asa nici nu ma mai inscriam pe site.sa judeci o persoana ca nu vrea sa puna poze mi se pare absurd.eu cred ca atunci cand vrei sa ajuti ajuti ca te treage inima nu sa ceri explicati,la un cersator daca il vezi cu piciorul indoiat,ce faci ca sa te convingi ca e asa,il pui sa sara intr-un picior?il ajuti ca asa iti spune inima si faci un bine.parerea mea.la revedere.
simona
sunt atatea cazuri in care mamici au fost inselate chiar de retele de asa zise mamici care primeau hainele, le sortau si apoi le vindeau mai departe.
Uite, eu am haine, dar cum pot stii eu ca tu esti cine pretinzi ca esti: mama pentru trei copii, o mama care are dificultati materiale si nu isipermite sa le cumpere copiilor hainute? Cum?
Exemplul cu cersetorul e cat se poate de diferit.
Uite, eu am haine, dar cum pot stii eu ca tu esti cine pretinzi ca esti: mama pentru trei copii, o mama care are dificultati materiale si nu isipermite sa le cumpere copiilor hainute? Cum?
Exemplul cu cersetorul e cat se poate de diferit.
nu e deloc diferit.cand vrei sa ajuti ajuti ca asa vrei.daca asa credeti ca nu sunt de incredere e parerea dv,parerile sunt impartite.simplu e ca nu vreau sa pun nici o poza pe net.punct.si daca e cum spuneti ca se vand in continuare hainele primite asta e un pacat care dumnezeu il vede si cred ca un om credincios nu face asa ceva.
simona
Daca te-ai inscris pe acest site doar pentru ca .... acest site e unul care ajuta oamenii prin acte de caritate ... atunci din start l-ai ales gresit. Este un site unde gasesti informatii utile pentru cresterea copiilor si nu numai, un site unde membrii se ajuta intre ei si da se mai fac acte de caritate dar dupa ce se verifica "cererea". In momentul in care anunti ca doresti sa fii ajutata, trebuie sa-ti asumi orice dorinta a celorlalti de a te verifica, ar trebui sa ti se para ceva normal chestia asta. Cum a zis Lore ... e plin netul cu astfel de cereri dar si cu mamici care sar in ajutor, apoi descopera ca au fost inselate pentru ca nu au cerut detalii. Am patit si eu din astea si cel mai tare imi pare rau ca puteam ajuta pe cineva care intradevar avea nevoie.
Alinutza- Localizare : Iasi
simona... daca nu accepti sa pui poze...fa cum a zis lore..intalneste-te cu cineva din piatra impreuna cu cei 3 copii ai tai...si hai sa fim serioase...ce poate face cineva cu o poza ...cu niste copii??? o pune pe site-uri xxx ??? sau care e problema? Dar tu de ex..[...]
Ultima editare efectuata de catre Lore in Joi Iun 17, 2010 11:22 am, editata de 1 ori (Motiv : nu cred ca isi are rostul un astfel de atac atata timp cat nu cunoastem exact situatia celui care cere ajutor.)
Simona, asa cum ti-am oferit, sunt dispusa sa te ajut pentru copiii tai. Spune-mi te rog de ce ai avea nevoie?
Ma gandeam la ustensile pentru scoala pentru cel mic, de exemplu. Ce zici?
Scrie-mi te rog un mesaj privat, sa vedem cum putem proceda.
_________
Lore si restul fetelor contra: sunt dispusa sa ajut oricand pot si mi se cere. Si niciodata nu consider din start ca, cel caruia ii da prin minte sa ceara ajutor ar face-o ca sa insele. Eu cred in omenia oricarui om din start, fie el hot, alcoolic, cersetor sau orice altceva. Nu-mi place sa dezumanizez, asta ar insemna sa ma pun pe mine pe un piedestal pe care nu stau defel.
Cand ofer ajutorul nu inseamna ca voi transfera mii de euro in contul cuiva anonim mie, ci inseamna ca voi pune un ban in mana cuiva de incredere si ii voi spune "na, du-te si du-i femeii banii".
Atat tot. Nu sunt proasta dar nici energia in suspiciunii si acuzatii fara substrat real nu o am. Eu sunt neutra ca Elvetia.
Ma gandeam la ustensile pentru scoala pentru cel mic, de exemplu. Ce zici?
Scrie-mi te rog un mesaj privat, sa vedem cum putem proceda.
_________
Lore si restul fetelor contra: sunt dispusa sa ajut oricand pot si mi se cere. Si niciodata nu consider din start ca, cel caruia ii da prin minte sa ceara ajutor ar face-o ca sa insele. Eu cred in omenia oricarui om din start, fie el hot, alcoolic, cersetor sau orice altceva. Nu-mi place sa dezumanizez, asta ar insemna sa ma pun pe mine pe un piedestal pe care nu stau defel.
Cand ofer ajutorul nu inseamna ca voi transfera mii de euro in contul cuiva anonim mie, ci inseamna ca voi pune un ban in mana cuiva de incredere si ii voi spune "na, du-te si du-i femeii banii".
Atat tot. Nu sunt proasta dar nici energia in suspiciunii si acuzatii fara substrat real nu o am. Eu sunt neutra ca Elvetia.
SpurNatur
neutra ca Elvetia si naiva ca cine?
Fa ce vrei draga ca nu te tin eu de portofel la urma urmei
Lore a scris:neutra ca Elvetia si naiva ca cine?
myhadavid- Localizare : Timisoara
simona a scris:din cate observ,acest site este pentru a ajuta oameni care au nevoie,nu sa fi judecat.de ce nu inspir incredere?
Eu de fraza asta ma luasem.
Spur Natur am ajutat si eu si ajut (chiar si cu bani), strain, cunoscut, prieten, intotdeauna am sarit, pentru pieteni chiar m-am imprumutat cand a fost cazul. Dar de ce atata inversunare pe ea sa se intalneasca cu cineva? Nu a cerut nimeni sa publice musai poze.
Eu una chiar am fost tare suparata cand am organizat o campanie de Craciun, pe parinti.com a fost asta, apoi am aflat ca au fost si persoane ce nu aveau nevoie ci se ocupa cu vanzare de hainute, chiar a aparut o lista intreaga, se mai dadeau in vileag una pe alta (se si cunosteau).
Alinutza- Localizare : Iasi
eu cred ca cine are calculator si internet...are si bani sa creasca copii...sau posibilitatea sa se duca la munca sa munceasca!!!!!!!!!!!!!
eu cred ca te inseli in privinta asta. Este foarte greu si intotdeauna un ajutor suplimentar este binevenit. Spur imi spun: si cei daca le vinde? eu spun, nu-i nimic caci de indata ce sunt ale ei face ce vrea cu ele...insa ce nu accept e minciuna.
LORE..PAI DE CE NU SE DUCE SA ISI CAUTE DE MUNCA?? SI DACA MUNECESTE 8 ORE PT 5 MIL ESTE UN VENIT SUPLlimentar nu? sau sa caute ceva sa ii iasa un venit..cat de mic ar fi..sa se duca sa imparta pliante in oras.. poate scoate copii in parc si da pliante.. sau multee altele...
1. nu vreau sa ii iau apararea caci nici macar nu o cunosc cu atat mai mult sa ne luam in gura
2. nu stiu ce face pentru bani dar nu e rusinos sa accepti haine mai ales dacae deja un topic deschis.
2. nu stiu ce face pentru bani dar nu e rusinos sa accepti haine mai ales dacae deja un topic deschis.
Da, sunt neutra, pentru ca stiu bine ca in fiecare om, indiferent daca e cersetor, hot sau ticalos se ascunde omenie si bunatate. Si creditul asta il primeste oricine de la mine pana la proba contrarie.
Lore, in ochii tai si ai multora oi fi naiva, din pacate nu ma cunosti indestul sa vezi pana unde merge naivitatea mea.
Nu trebuie sa ma sustii in punctul meu insa nici sa ma iei peste picior nu imi cade bas´bine.
Lore, in ochii tai si ai multora oi fi naiva, din pacate nu ma cunosti indestul sa vezi pana unde merge naivitatea mea.
Nu trebuie sa ma sustii in punctul meu insa nici sa ma iei peste picior nu imi cade bas´bine.
SpurNatur
nu asi vrea sa va certati din cauza mea,pur si simplu am cerut sa fiu ajutata,atata tot nu sa ma critice nimeni,se pot intampla diferite chesti cu poze,urmariti si furati pt prostitutie de ex.si nu pot avea incredere in nimeni.eu nu mam inscris aici sa ma judece nimeni cu banul si cu munca.sa intreti 3 copi cu salar de 600 de lei nu e asa simplu.deocamdata sunt stapana pe mine si pe deciziile care le iau privind copii mei.
simona
Simona, desi discutia de aici ia deja intorsaturi penibile, dar nu mi-ai raspuns la oferta! Astept macar un raspuns, oferta mea e valabila.
SpurNatur
iar eu nu vreau sa mai fiu mebru acestui site nu accept sub nici o forma sa ma judece nimeni.ca dc nu muncesc ca de ce nu pun poze.multumesc pt gest dar observ ca acest site este pt a judeca oameni nu de ai ajuta.la revedere.
simona
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Apr 08, 2020 9:28 am Scris de ykyb27
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
Mier Iul 06, 2016 10:54 pm Scris de Mariana09
» SCUTECE PENTRU COPII
Mier Feb 17, 2016 4:52 am Scris de anca.mihai
» Cursuri si activitati pentru copii
Lun Feb 08, 2016 12:31 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Confectionam martisoare cu Leo, Chit si Maggie
Lun Feb 08, 2016 12:30 am Scris de EvolutionCenterHSM
» Torturi aniversare facute acasa ?
Sam Oct 24, 2015 12:11 am Scris de corinelu75
» Solutie pentru parinti ocupati
Dum Iun 14, 2015 6:42 pm Scris de adela28
» cursuri engleza si arte plastice timisoara
Mar Iun 02, 2015 8:57 pm Scris de adela28
» After School Adventures Timisoara
Lun Apr 20, 2015 7:43 pm Scris de adela28
» Coloreaza toata ziua
Sam Apr 04, 2015 3:39 am Scris de Mirela1980
» Invata sa canti la chitara -lectii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:31 am Scris de lectiichitara
» Meditatii chitara la domiciliul elevului
Mier Mar 11, 2015 10:30 am Scris de lectiichitara
» Tabara de vara pentru adolescenti la Escapade Adventure Park
Vin Ian 23, 2015 1:32 am Scris de ODumit
» Cu piticul in pat?
Mier Ian 21, 2015 1:33 am Scris de AnaA
» Cat timp trebuie sa alaptezi un bebelus?
Mar Ian 20, 2015 3:22 am Scris de avramescuioana
» Ateliere pentru toti copii
Joi Noi 13, 2014 1:09 am Scris de CUTE IDEA
» Vand leagan electronic de lux Primii Pasi L81
Vin Oct 10, 2014 10:51 pm Scris de AndaLogan
» De la oras la tara
Lun Aug 25, 2014 8:31 pm Scris de victoria323232
» Gauri in urechile fetitelor-barbarie sau conventie sociala?
Vin Mai 30, 2014 3:03 am Scris de ioanamaria9000
» Computerul in viata copilului
Vin Mai 30, 2014 3:00 am Scris de ioanamaria9000